ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Тайната за здравето и красотата на Виктория Бекъм се нарича… ябълков оцет

Вярвате или не, Виктория Бекъм всяка сутрин пие по две супени лъжици ябълков оцет. И така е още от времето, когато е била никому неизвестна „спайска“

Виктория Бекъм
43-годишната Виктория Бекъм е истински пример за упорита работа, в полза на здравето. Тя има четири деца и нейната фигура е по-добра от фигурата на много млади момичета. Това наистина заслужава похвала и възхищение!

Навярно ще кажете, че Виктория Бекъм има възможност да си позволи добър пластичен хирург, който да оправи несъвършенствата и пораженията, които майчинството оставя след себе си. Факт е, че единственото нещо, което Виктория е коригирала с помощта на скалпел е формата на гърдите – нещо нормално за жена, която четири пъти е станала майка.

Съпругата на Дейвид Бекъм е пробвала различни диети – алкална, вегетарианска, японска. Но след многократни експерименти, тя издаде тайната, за която днес ще ви разкажем.

Какво и как трябва да ядете, за да отслабнете?

Времето изглежда е заобиколило Виктория Бекъм – пропорциите й са останали непроменени през последните 20 години. Може да се предположи, че тя е имала късмет с гените. Тя е не само слаба, но опъната и без портокалова кожа. Многократно в интервютата си Виктория Бекъм подчертава, че най-добрата храна е класическия модел на правилното и здравословно хранене, съчетано с няколко тайни и много спорт.

Виктория Бекъм тренира всеки ден. „Обикновено ставам в 5:30 и отивам в салона. Там прекарвам около час и половина, след което започвам да се занимавам с децата.“

Има дни, в които бившата „спайска“ прави по 100-150 коремни преси и клекове – най-любимите и полезни упражнения, според нея. Разбира се, за да стигне до тази внушителна бройка, тя е започнала да се натоварва постепенно. И в един момент, спортуването се превръща в нещо, без което не можеш, казва госпожа Бекъм.

Всяка жена среща трудности в това да открие правилната диета. Виктория е преминала през много периоди на „проба-грешка“. Засега певицата се храни разделно, като приема малки порции храна, поне 5-6 пъти до 19 часа. Основното в диетата за целия ден е размерът на порцията, не повече от 250 грама, и пълната липса на захар, сол и мазнина в ястията.

Що се отнася до диетата, Бекъм се придържа към прости правила

Основата на диетата e риба, зеленчуци и плодове. Но най-големият помощник за подобряване на нейния метаболизъм е ябълковия оцет. Всяка сутрин на празен стомах Виктория Бекъм пие 2 супени лъжици ябълков оцет, разтворени в чаша топла вода. Благодарение на ябълковия оцет кожата на певицата е чиста, здрава и опъната. Виктория също така е голям фен на ястията от зеленолистни зеленчуци, които приготвя за цялото семейство. А вечерята е винаги лека (зеленчукова салата, печени тиквички или ябълки).

Но не бързайте да пиете ябълков оцет веднага, за да намалите теглото си. Първо, съветваме ви да прочетете основните правила за неговото използване.

КАК СЕ ПИЕ ЯБЪЛКОВ ОЦЕТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ

1. Ябълковият оцет трябва да бъде естествен. Ябълковият оцет в магазина съдържа есенциално вещество, което няма никакъв ефект за отслабване.

2. Трябва да пиете оцет от ябълки 30 минути преди хранене. След хранене в продължение на 1,5-2 часа да се ползва такава напитка е крайно нежелателно, тъй като това ще влоши процеса на храносмилане.

3. Приемът на ябълков оцет става в следната форма: 2 супени лъжици оцет се слагат в 250-300 мл вода със стайна температура или леко топла.

4. Използването на ябълков оцет е противопоказано за всички онези, които имат остра форма на цистит. Забранен е и за хора, които имат панкреатит. Това може само да задълбочи протичането на болестта. Също така, преди да използвате ябълков оцет, не забравяйте да се консултирате с лекар.

Както виждате, нищо сложно и свръхестествено. Основното е да се тренира (не задължително в зала) и да се придържате към здравословно хранене, което да се приема често, но на малки порции. Тогава годините няма да повлияят на външния вид, и най-вече – на фигурата.

Източник: woman.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *