Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

СООЛАНТРА / SOOLANTRA

Съдържа ивермектин, глицерол, изопропил палмитат, карбомер, диметикон, динатриев едетат, лимонена киселина монохидрат, цетилов алкохол, стеарилов алкохол, макрогол цетостеарилов етер, сорбитан стеарат, метил парахидроксибензоат, пропил парахидроксибензоат, феноксиетанол, пропилен гликол, олеилов алкохол, натриев хидроксид, пречистена вода

Предназначение

соолантраСООЛАНТРА е продукт за лечение на розацея и пъпки; предназначен за локално външно приложение. Крем СООЛАНТРА е от фармакологичната група авермектини. Използва се само за възрастни.

Използва се само за терапии на лицето, не и за други зони на тялото. Специално внимание – не бива да попада в очите и устата, или върху лигавици.

Използването на крема трябва да бъде препоръчано от дерматолот. Апликациите върху проблемните участъци се изпълняват всеки ден в режима, определен от лекуващия. Първите видими резултати от лечението могат да се очакват след около месец. Ако подобрението не настъпи след тримесечно лечение, медикаментът следва да бъде заменен с друг.

Как се употребява

Определеното количество крем за съответната апликация се полага върху проблемната зона и се втрива с леки движения. Ръцете се измиват незабавно; внимавайте кремът да не попадне в очите, ноздрите или устата.Ако това се случи неволно, трябва при първа възможност да изплакнете хубаво засегнатото място.

При всяка апликация се полага крем върху цялото лице, разпределено на пет зони: чело, нос, брадичка и двете бузи, във всяка – количество колкото грахово зърно.

Възможни нежелани ефекти

Страничните ефекти от прилагането на този крем могат да са от алергичен тип – обриви, отоци на лицето или дихателни затруднения. При алергия към иверактин или друга съставка на СООЛАНТРА лечението с този крем е противопоказано. Ако в хода на лечението се прояви свръхчувствителност, следва отказ от СООЛАНТРА.

Най-често съобщаваните ефекти са парене, усещане за изгаряне; раздразнение и сърбеж, изсушаване на кожата.

Кога НЕ БИВА да се употребява

СООЛАНТРА не се прилага при алергия към някой от компонентите на продукта.

Не се използва за деца и подрастващи на възраст под 18 години.

Не се препоръчва при бременност и кърмене.

При бъбречни и чернодробни заболявания на потенциалния потребител е необходима персонална преценка за безопасното прилагане на СООЛАНТРА.

Взаимодействие с други медикаменти

Прилагането на други медикаменти по време на лечението със СООЛАНТРА може да промени терапевтичния ефект на крема, по тази причина всяко съвместяване следва да бъде обсъдено с лекуващия. Преди полагането на крема не бива да се използват други медикаменти за локално външно приложение или козметика. Обикновената бяла козметика се полага няколко минути след апликирането на СООЛАНТРА.

_

Усреднена цена в аптеките – 57 лв за опаковка от 30 г

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *