ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Станка Атанасова: С болката в коленете се сбогувахме

Пия „РЕ-ФЛЕКС“ от близо 3 седмици и съм доволна, споделя Станка

Здравейте, добри хора!

Казвам се Станка Атанасова и съм от едно село, близо до Добрич.

До преди няколко години живеехме в града, но с мъжа ми решихме, че е най-добре да си прекараме старините на село, където сме расли и играли. Купихме си една малка къщичка със стаи, достатъчни за нас и децата ни, които понякога идват на гости. Имаме си и едно малко дворче, където лятото отглеждам

болката в коленете
РЕ-ФЛЕКС помага при болка в коленете

зеленчуци, а съм си засадила и от любимите ми червени рози.

Да, но, да ви кажа, мили хора, от около година много ме мъчат болки в коленете. Е, такава болка, че е трудно да се опише в няколко изречения! Сигурно има много възрастни хора като мен и най-добре могат да ме разберат единствено те. Такава болка не пожелавам и на врага си.

Дъщеря ми всеки път ми носи различни мазила, когато ни идват на гости. Не искам да я разочаровам, но само парите си дава – тези мазила за нищо не стават! Казах й да не ми купува, да не си хвърля парите на вятъра, но дете ми е, обичаме се много и иска да се чувствам добре.

Скоро отново дойдоха с купища подаръци, а за мен единият подарък беше отново нещо за ставите. Благодарих й и после седнахме на масата. Но нали съм баба, хич не ме свърташе на едно място. Приготвих най-различни сладкиши, ястия и разбира се, коленета и кръста пак се обадиха. Реших да изпробвам продукта, който ми подари дъщерята. Оказа се, че е хранителна добавка.

Пия „РЕ-ФЛЕКС“ от близо 3 седмици и съм доволна. Все повече и повече усещам облекчение.

Сега, след като дъщерята изпрати писмото ми до вас, ще я помоля да ми поръча още една опаковка. Благодаря ви от сърце, че предлагате на хората качествени продукти!

Повече за РЕ-ФЛЕКС можете да прочетете ТУК или да се обадите на 0885 49 20 82, 0877 90 45 79

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *