Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Руската певица Албина Джанабаева се възстановява след грип и настинка с ленено масло

Руската актриса, певица, водеща и красива жена, Албина Джанабаева е известна с участие в поп група „ВИА Гра“

 ленено масло
Албина Джанабаева разказа как успя да запази здравето и красотата си с помощта на ленено масло и диета. Този метод я предпазил по време на есенно-зимния сезон, когато настинките и грипа протичат тежко и с много усложения.

На 38 г. Албина изглежда много млада и свежа, а също така има и тънка фигура.

В навечерието на Нова година бившата солистка на групата „ВИА Гра“ се появи на сините екрани в грандиозна червена рокля с примамливо деколте и къса долна част.

Преди време, в Instagram, Албина разкри тайната на красивия си външен вид и, заедно с това, подобрено здраве. Става въпрос за употребата на ленено масло по специална схема.

Сутрин, 20 минути преди хранене и след като съм се събудила, изпивам една чаена лъжичка ленено масло. Вечерта изпивам още една чаена лъжичка ленено масло – директно преди лягане.“, написа в Instagram Албина. След това уточни, че след седмица е увеличила дозата на лененото масло на една супена лъжица.

Тя отбеляза, че приемът на ленено масло за здраве и красота трябва да е всеки ден в продължение на два или три месеца. В противен няма да има ефект.

Също така Албина Джанабаева подчерта, че за да запазите фигурата слаба, трябва да се откажете от няколко „вкусни“, но безполезни за тялото продукти. Според нея, не трябва да ядете брашно, сладко, пържено и мазно.

Въпреки това, няма забрана за плодове, зеленчуци, месо и риба. Певицата допълни, че съдържанието на омега-3 и омега-6 в лененото масло са няколко пъти по-високи, отколкото в рибеното масло. Това подобрява не само общото здраве, но и състоянието на кожата и косата. Албина увери, че лененото масло не причинява никакви странични или нежелани ефекти.

И още – Албина е изпробвала върху себе си ефекта на прочутата 9-дневна диета

Понякога гладувам няколко дни – пия само вода, чай, кафе и не ям нищо. Ако това не помогне, минавам на 9-дневната диета.„, написа в социалните мрежи тя.

Деветдневната диета отдавна е голям хит сред хората, които искат да поддържат своите килограми и здраве. Първите три дни трябва да се яде само ориз без сол и масло. Можете да добавите само соев сос и подправки. Следващите три дни само пиле, но без кожа, а през последните три дни – само ябълки. В резултат на това се губи един килограм на ден.

Неведнъж сме публикували статии за забележителните свойства на лененото масло. Можете да научите повече за всички начини за използването му от ТАЗИ статия.

Не забравяйте да споделите полезната информация с приятелите си, така че и те да са здрави и красиви.

Източник: woman.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *