БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

НЕОРЕНАЛ / NEORENAL

Съдържа стандартизиран екстракт от брезови листа, стандартизираните комбинации -penta-hydroxy-flavone и tetra-hydroxy-flavone, помощни вещества

Предназначение

неореналНЕОРЕНАЛ е лечебен продукт на билкова основа, който се препоръчва при профилактика и лечение на бъбречнокаменна болест, при профилактика и лечение на инфекции и възпаления на отделителната система – цистит, пиелонефрит, уретрит; прилага се и като част от комплексното лечение на подагра.

Базовият компонент – екстракт от брезови листа, действа диуретично; има антимикробен ефект, добро противовъзпалително въздействие; препятства образуването на бъбречни камъни. При вече формирани камъни – уролитиаза, съдейства за тяхното разпадане и изхвърляне от организма; предотвратява инфекции на пикочните пътища, балансира киселинността на урината и ускорява оздравителните процеси в пикочно-половата система.

Продуктът се препоръчва и след лечение на бъбречнокаменна болест чрез “разбиване”, при което улеснява изхвърлянето на фрагментите от тях. Предотвратява инфекции вследствие интервенцията и възпира образуването на нови камъни.

При възпалителни процеси като уретрит и цистит успешно се комбинира с подходящите антибиотици; съдейства за преодоляване на инфекциите и унищожава патогенните микроорганизми в системата.

Полезен е при подагра със способността си да нормализира киселинността на урината и да ускорява извеждането на пикочната киселина и нейните продукти.

Освобождава тялото от задържани течности и токсини, като изчиства отоци от различно естество и възстановява нормалната кондиция на тъканите.

Има успешно приложение при премахването на целулитни образувания, като освобождава подкожните тъкани от ненужни течности и от токсини.

Как се употребява

НЕОРЕНАЛ се взема по лекарска препоръка, като терапията се съчетава с прием на задължителни количества вода, средно два литра дневно. Продуктът се приема три пъти дневно, като еднократната доза е от една до три таблетки – в зависимост от телесното тегло на пациента. Продължителността на приема се консултира с лекар.

Възможни нежелани ефекти

Не са изключени алергични реакции, изразени в обриви и дихателни затруднения.

Приемът на по-високи дози може да причини стомашни дразнения, гадене и повръщане, стомашни болки.

Кога НЕ БИВА да се употребява

НЕОРЕНАЛ не се прилага при алергия към някоя от съставките, основно базовия компонент.

Продуктът е противопоказан при чернодробна недостатъчност.

Бременни и кърмачки задължително се консултират за безопасността на приема.

Взаимодействие с други медикаменти

Не използвайте при пациенти, които провеждат лечение с цитостатици: комбинацията може да провокира странични ефекти или да промени ефекта от терапията с тази група медикаменти.

Всяка възможна лекарствена комбинация задължително се обсъжда с лекар, за да се избегнат негативни последици от паралелния прием.

______

Усреднена цена в аптеките – 13 лв за опаковка от 30 таблетки по 330 мг

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *