МАКОРВИС / MACORVIS

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Макорвис съдържа стандартизирани екстракти от глог и бабини зъби, магнезиев глюконат, микрокристална целулоза, безводен силициев диоксид, повидон К25, кросповидон, магнезиев стеарат

Предназначение

макорвисДобавката МАКОРВИС е продукт на растителна основа; съчетава действието на лековитите растения глог и бъбини зъби в подкрепа на сърдечната дейност. Приемът на този продукт подпомага работата на сърцето, като оптимизира коронарното кръвообращение и подобрява снабдяването на този важен орган с кислород. Неутрализира усещането за умора и подобрява издръжливостта, особено при увеличени физически натоварвания или продължително ходене пеша. Използва се с лечебна цел като допълнение към препоръчана от специалисти терапия, или профилактично – включително при здрави хора, понасящи сериозни натоварвания.

МАКОРВИС е особено полезно решение при потребители със заболявания на сърдечно-съдовата система. Ефективен е в случаи с прекаран инфаркт, сърдечна недостатъчност, атеросклероза, съдови заболявания. Полезен е за тонизиране работата на сърцето при хора в напреднала възраст. Намалява епизодите с ритъмни нарушения на сърцето и пр.

Екстрактът от цвят и листа на глог постига съдоразширяващо действие и има антиоксидантен ефект. Компонентът от билката бабини зъби подобрява липидния баланс и намалява риска от отлагане на склеротични плаки по стените на кръвоносните съдове. Магнезият има значение за състоянието на мускулната и костната тъкан, нормализира стойностите на инсулин и е точен регулатор на кръвното налягане.

Как се приема

Обичайният прием на МАКОРВИС е три пъти дневно по една таблетка, по време на хранене. В случаи с продължително боледуване или работа с тежки натоварвания дневната доза може да бъде увеличена, но не повече от 6 таблетки дневно.

Продуктът може да се взема продължително време, но на всеки 2-3 месеца следва да се прави едномесечна почивка.

Възможни нежелани ефекти

Няма информация за инциденти с предозиране или с проява на тежки странични ефекти при прием на МАКОРВИС. Въпреки това препоръчаните дози не бива да се увеличават самоволно с цел постигане на по-бърз и осезаем ефект.

Не са изключени алергични реакции, свързани с наличието на билковите екстракти от глог и бабини зъби.

Продуктът е подходящ за диабетици.

Кога НЕ БИВА да се употребява

МАКОРВИС не се препоръчва за бременни и кърмачки.

Не използвайте при данни за алергия към някоя от съставките.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за лекарствени взаимодействия на МАКОРВИС с тежки последици за здравето на пациент. Въпреки това паралелният прием на добавката с различни медикаменти трябва да бъде одобрен от лекар.

________

Усреднена цена в аптеките – 10 лв за опаковка от 30 таблетки

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *