ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ГЕЛОРИВОЙС / GELOREVOICE

Съдържа ксантан, карбомер, натриев хиалуронат, манитол, натриев хидроген карбонат, ксилитол, лимонова киселина, макрогол, аспартам, аромати, калиев монохидроген фосфат, цинков стеарат, силициев диоксид

Предназначение

ГЕЛОРИВОЙС – това са таблетки за гърло с вкус и аромати на череша и ментол. Помага при раздразнение на гърлото, пресъхване на лигавиците, болки, пресипналост. Често тази симптоматика е съчетана със суха и непродуктивна кашлица. Приемът на таблетките за смучене предпазва проблемната зона от агресивни въздействия при атака от полени, прекалено сух въздух – при пребиваване в помещение с климатична система, тютюнопушене, нарушено носово дишане от настинка, напрежение.

При смученето на таблетките в устната кухина се образува хидрогел, който образува филм върху лигавиците на устната кухина и гърлото. ГЕЛОРИВОЙС стимулира слюноотделянето, благодарение на което филмът се разпределя равномерно и упражнява защитните си функции.

Как се приема

Таблетките ГЕЛОРИВОЙС се държат в устата до пълното им разтваряне; не дъвчете и не гълтайте таблетките цели.

Обикновено таблетките се вземат през 2-3 часа, но не повече от 6 броя за едно денонощие. Приемът е след хранене; след изсмукването на таблетката не трябва да се пие и яде нищо в продължение на около час.

Този продукт може да се взема продължително. Ако все пак в рамките на три дни не настъпи промяна в проявите на болестната симптоматика, лечението се променя.

Възможни нежелани ефекти

Възможно е приемът на таблетките за гърло да причини алергични реакции, изразени в оток на гърлото и езика, на лицето, обриви. Необходимо е спешно да се потърси медицинска помощ.

Таблетките ГЕЛОРИВОЙС могат да предизвикат оплаквания от дискомфорт и болки в стомашно-чревния тракт; понякога имат лаксативен ефект.

Кога НЕ БИВА да се употребява

ГЕЛОРИВОЙС не се използва при алергия към някоя съставка на продукта.

Продуктът не се прилага при деца под 6-годишна възраст.

Тези таблетки са противопоказани за пациенти с нарушения на слюноотделянето и фенилкетнурия.

Взаимодействие с други медикаменти

ГЕЛОРИВОЙС не се използва едновременно с други продукти за гърло и устна кухина.

_

Усреднена цена в аптеките – 9 лв за опаковка от 20 таблетки

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *