Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Наши читатели споделят: 3 изпитани рецепти за лечение на гъбички по краката – гарантирано помагат!

Лечение на гъбички по краката – тези рецепти помагат

Гъбичките по краката са досаден проблем, от който се оплакват много хора. За съжаление борбата с тях невинаги е лесна и понякога изисква много време и търпение.

Наши читатели споделят 3 изпитани рецепти за лечение на гъбички по краката. Ако този проблем ви създава дискомфорт, можете да го елиминирате със следните домашни илачи:

Изпитаната рецепта на Илиана против гъбички:

„В топла вода сложете йод (на цвят водата трябва да е ярко червена). Киснете краката си 10-15 минути, извадете ги и още докато са мокри, посипете обилно пръстите и между тях с 2-3 счукани аспирина. Обуйте чорапи и останате така до следващата сутрин. След 3-4 процедури нахалните гъбички изчезват.“.

лечение на гъбички
Лечение на гъбички по краката

Рецептата на Димитър:

„Трябва ви Калиев перманганат – продава се в аптеките и струва 2-3 лева. Прави се разтвор в леген или друг съд. Краката се накисват, като разтворът трябва да е розов на цвят. По-концентрираният разтвор е с по-тъмен, виолетов цвят. Добре е чорапите да се намокрят също с този разтвор и да се изсушат – така бактерии, вируси и други микрорганизми ЗАГИВАТ и не може отново да попаднат върху кожата Ви. Обувките Ви също се измиват от вътрешната страна и се оставят да изсъхнат така, за да бъдат унищожени микрорганизмите и да не могат да попаднат върху чорапите и кожата Ви. Успех!“.

Рецептата на Ирена:

„За тази рецепта имате нужда от 5-6 литра топла вода и супена лъжица „Боракс“. Трябва да накиснете краката си в тази течност и да изчакате 20 минути. След това не трябва да се подсушават с хавлия – оставете ги да изсъхнат. Прилагаме процедурата до изчезване на гъбичките. Желателно е да сложите „Боракс“ във всички обувки, които носите.“

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *