Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Акнето изчезна благодарение на Д-р Силвър

Имам прекрасна кожа благодарение на Д-р Силвър

Здравейте.

Казвам се Христина Аврамова и съм от град Плевен. Изпращам ви това писмо, защото благодарение на вас, проблем, който ме мъчеше години наред, бе решен.

Като тийнейджърка имах ужасен проблем с акнето. Имах усещането, че този кошмар никога няма да свърши! Чудех се какво да правя, с какво да се мажа, на какъв специалист да отида… С мама бяхме на кожни лекари, пробвах какво ли не. Нищо не ми помагаше и преди няколко години се отказах да се боря. Просто ми беше писнало от всичко.

Д-р Силвър
Д-р Силвър помага при акне и не само

Понеже най-близкият ми човек – моята майка, прави всичко, за да се чувствам добре, прочела някъде статия за Д-р Силвър. Попита ме дали да не пробваме да премахнем моя проблем с този уред за сребърна вода. Честно да ви кажа, бях скептично настроена. Казах й да не се занимава с глупости. Но тя не ме послуша и още същия ден поръчала от този сайт уреда Д-р Силвър. На следващия ден куриер го донесе до вкъщи.

Мама веднага приготви сребърна вода, даде ми напоени памучни тампони и ми каза да си обтрия лицето. Направих го само защото я обичам много и не исках да я обидя. Да, но след ден-два имаше видим резултат! Започнах сама да си приготвям „лекарството“ и дори започнах да пия сребърна вода. В онази статия пишеше, че тази уникална течност засилва имунната система и пречиства организма.

Явно и при мен се получи нещо подобно, защото акнето изчезна, кожата ми вече изглежда много по-добре! Толкова се радвам, че мама ме спаси от нещото, което не ми даваше мира ден и нощ!
Сега имам повече самочувствие, чувствам се чудесно.

Според мен уредът Д-р Силвър е задължителен за всеки дом – за толкова много неща помага…

Благодаря за вниманието! Желая ви хубави празници!

Христина

Повече за уреда Д-р Силвър можете да прочетете ТУК

Можете и вие да споделите впечатленията си на e-mail lekuva.net@mail.bg

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *