ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Хмел срещу безсъние

Хмел срещу безсъние Смесват се по 80 грама хмел, корени дилянка и по 30 грама листа от мента, стръкове от великденче и плодове от копър. В 300 грама кипяща вода се поставя 1 супена лъжица от сместа. Кисне 60 минути и се прецежда. От запарката се приема 2 пъти дневно по 150 грама.

Смесват се  40 грама  цветове от мак и по 30 грама цветове от глог, стръкове от хвощ, стръкове от жълта комунига, стръкове босилек, хмел, цветове лавандула, корени дилянка и стръкове мащерка. В 300 грама кипяща вода се поставя 1 супена лъжица от сместа. Кисне 60 минути и се прецежда. От запарката се приема 2 пъти дневно по 150 грама.

Смесват се 80 грама корени дилянка, 80 грама листа от мента, 60 грама листа от маточина, 30 грама листа от водна детелина. В 300 грама кипяща вода се поставя 1 супена лъжица от сместа. Кисне 60 минути и се прецежда. От запарката се приема 2 пъти дневно по 150 грама.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *