Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Наташа споделя: Това са 2-те най-добри маски за подмладяване на лицето

Кожата ви ще се подмлади и ще възвърне еластичността си

Дама на име Наташа споделя страхотни рецепти за подмладяване на лицето. В руски форум тя пише, че благодарение на тези маски кожата ви ще засияе.

Маска №1

Тази маска е с мед, сода бикарбонат, канела и лимон. Всеки знае, че канелата е отлично средство за почистване на лицето. Освен това притежава мощно противовъзпалително свойство, което ще ви помогне в борбата с появата на акне, старчески петна и други подобни, които карат кожата да изглежда не толкова добре.

подмладяване на лицето
Лесни маски за подмладяване на лицето

На свой ред медът е извор на ценни хранителни вещества за кожата. А и не трябва да забравяме, че той също съдържа антиоксиданти. Именно пчелният мед е продуктът, който ще възвърне еластичността на кожата ви.

Комбинацията от сода и лимон пък се справя лесно със замърсяванията. Двата продукта проникват в дълбочина в кожата и прочистват порите.

Ето какво ви е необходимо за приготвянето на тази невероятна маска за лице:

сокът от 1/2 лимон
5 с.л. мед
1 ч.л. канела
2 с.л. сода бикарбонат

Всички съставки се разбъркват до получаване на хомогенна маса. Нанася се върху лицето и се оставя да действа в продължение на 15 минути. След като изтече това време, трябва да се отмие със студена вода.

Маска №2

Втората маска е с яйце и сода бикарбонат. Вероятно сте наясно с факта, че яйцето е отлично средство за подмладяване на кожата. Маските, съдържащи яйце, дават на кожата прекрасен тен, възстановяват младостта и възвръщат здравословния й вид.

За да си я направите, имате нужда от следните продукти:

1 ч.л. сода бикарбонат
1 белтък

Смесете двата продукта до получаване на гладка паста. Нанесете маската върху проблемните участъци (акне, бръчки, зона с пигментация) чрез леки кръгови движения. Оставете я за половин час, след което я отмийте с топла вода.

Източник:lucky-women.club

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *