Малината помага при шизофрения

Плодът на малината е изключително полезен в борбата с наркотичните зависимости. Трябва да се консумират в колкото е възможно в по големи количества.

Смесват се орехови листа 100 г, невен 75 г, червен кантарион 75 г, 3 супени лъжици от билковата смес а вечерта се поставят в термос и се заливат с 3 чаени чаши вряла вода. На сутринта се прецежда. Пие се по 150 г 4 пъти на ден 30 минути преди ядене.

2 супени лъжици от киселец се поставят в емайлиран съд и се заливат с 2 чаени чаши вода. Сместа се вари на тих огън под капак 15 минути. Прецежда се. И се разделя на 4 части. Пие се 15 минути преди ядене.

Смесват се корен от зарасличе 100 г, камилски бодил 75 г, коприва 100 г, 2 супени лъжици от билковата смес на вечерта се поставят в термос и се заливат с 2 чаени чаши вряла вода. На сутринта отварата се прецежда. Пие се по 100 4 пъти на ден 30 минути преди хранене.

100 г пресен корен от ружа се нарязва на ситно и се залива с 2 супени лъжици билкова смес в термос и се залива с чаени чаши вряла вода. Пие се по 100 г 4 пъти на ден 30 минути преди ядене.

3 супени лъжици цъфнали връхчета овес се поставят на вечерта в термос и се заливат с 3 супени лъжици вряла вода. На сутринта отварата се прецежда. Разделя се на 4 части и се пие 30 минути преди ядене.

1 супена лъжица ефедра се поставя на вечерта в термос и се залива с 1 чаена чаша вряла вода. На сутринта се прецежда, пие се на малки глътки през деня.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *