Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

95% от хората си мислят, че тези храни са супер полезни, но истината е друга!

Замислете се върху тези факти!

През последните години здравословното хранене като че ли се превърна в мода. В търговската мрежа могат да бъдат открити всякакви продукти с етикет „без захар“, „органични“ или с „ниско съдържание на мазнини“.

За съжаление обаче невинаги може да се вярва на тази информация. Храните, които виждаме, в действителност не са чак толкова здравословни, нито пък съдържат малко калории, захар и мазнини, както е отбелязано.

Специалистите алармират, че в нередки случаи именно тези храни нанасят повече вреда на организма, отколкото всяка друга.

Ето за кои храни голяма част от хората имат грешна информация:

Зърнени закуски

Макар тази храна да се сочи като една от най-здравословните и балансираните, която човек може да поеме на закуска, истината е съвсем различна. На практика в голяма част от най-популярните марки могат да бъдат открити редица нездравословни съставки.

храни
Зърнените закуски не са толкова полезни, колкото хората си мислят

Заложете на пълнозърнестите видове, за да не повишите рязко нивото на кръвната си захар.

Замразено кисело мляко

Мнозина си мислят, че замразеното кисело мляко е здравословна алтернатива на сладоледа. Истината обаче е много по-различна! Замисляли ли сте се, че в него може би има немалко количество мазнини и добавена захар?!

Освен това, ако прекалите с глазурата и редица други изкушаващи добавки като шоколад например, ще погълнете сериозно количество калории.

Портокалов сок

Факт е, че изпивайки една чаша портокалов сок, можем да си набавим голямо количество антиоксиданти. В този случай обаче приемаме и доста по-голяма концентрация от калории, отколкото ако хапнем цял плод.

Източници:woman.ru,Pixabay.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *