Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Най-бързият метод за подмладяване! Без болка, без да губите време и без сложни рецепти!

Искате ли да научите един бърз и рядко ефективен метод за подмладяване? Продължете да четете и приложете на практика написаното в статията

подмладяване
Реалната възраст на жената е отбелязана на врата ѝ. „Годишните кръгове“, които се образуват там, са факт не само заради неудобната възглавница, например.

Често се случва дамите да имат идеално гладко лице, и само тук-там по някоя „щастлива“ бръчка. Но, въпреки това, кожата на деколтето и шията е безпощадно „нагъната“. Шалът не е решение. Решението изисква дълги процедури и посещения при козметика, както и спазване на определен хранителен решим и ползването на специални козметични средства.

Но, понякога се налага експресно да се приведем в приличен външен вид, така че да може спокойно да облечем красива рокля с изрязано деколте. Има ли решение на този малко сложен казус, особено за дамите, които са над 60 и не могат да се похвалят с идеална кожа в областта на шията и деколтето?

Разбира се, не чакайте първите признаци на стареене. Вземете мерки и унищожете бръчките в зародиш. Е, ако те все пак са факт, се възползвайте от нашите съвети, с помощта на които винаги ще изглеждате зашеметяващо.

Първо ще споделим с вас един прост трик, с който можете да издърпате изсъхналата кожа на врата на мига. Без да е нужна операция!

Как да стегнете кожата на врата?

Младежките години не траят вечно, а външната красота, уви, е мимолетна.

Какво ли не би измислила една жена в преследване на безкрайна младост! Например, използването на обикновена скоч-лента или тиксо. Възможно е да не сте чували за този трик, но той е известен дори на холивудските знаменитости.

Стягането на кожата на шията може да бъде бързо, достъпно и най-важното – да го направите самостоятелно, без травматични интервенции. Всичко, което е нужно да направите, е да съберете увисналата кожа в задната част на главата, да я фиксирате с лепяща лента и да я закриете с косата си. Хитро, нали?

Резултатът е наистина невероятен! За нула време ще изглеждате по-млади с най-малко 10 години, а кожата ще изглежда спокойна и еластична

Този начин да се отървете от бръчки може и да изглежда абсурден, но пък е безценен в някои моменти, в които е нужно дамите да са с открито деколте. Ненапразно тази бърза техника за подмладяване е предпочитана от стотици жени.

Но не забравяйте, че с подходяща компетентна грижа можете лесно да забавите появата на омразните бръчки и значително да удължите желаната младост.

Ако смятате, че красивата стегната кожа на лицето и шията, особено ако сте на Балзакова възраст, е нещо необичайно, то тогава грешите. Тя е истинският резултат от здравословното отношение към себе си!

Придържайте се към тези прости правила и можете да предотвратите появата на лоши бръчки в продължение на много години

1. Достатъчно овлажняване

Тук не става въпрос да ползвате всички видове овлажняващи кремове, а за редовното използване на достатъчно количество течност, за да се поддържа балансът между вода и сол и хармоничното функциониране на всички жизненоважни системи. Когато тялото чувства недостиг на течността, буквално изсъхва!

2. Балансираната диета

Не е тайна, че една здравословна диета не само може само да ви помогне да получите мечтаната фигурата, но и предоставя гъвкавост за абсолютно всички мускули на тялото. Приемайте достатъчно количество витамини и минерали, за да се хранят редовно тъканите, и да се поддържа здравословния баланс на протеини, мазнини и въглехидрати. След време сами ще оцените резултатите от тези усърдни грижи.

3. Правилен избор на козметични средства за грижа за кожата

Ако докато сте млади спокойно може да използвате кремове с лека консистенция, и гелове, когато сте над 40, трябва да преосмислите това. И най-добре е да се консултирате със специалист, за да не се окажете с пълен шкаф скъпа, но ненужна козметика.

Крем 40+ като правило съдържа ретинол и хиалуронова киселина, които подпомагат регенеративните процеси в кожата и също така насърчават абсорбирането на достатъчно количество влага.

4. Отървете се от лошите навици

Лошите навици са главните врагове, които безцеремонно крадат младостта и красотата. И това не са само алкохола и тютюнопушенето! Не четете в легнало положение, спете на удобна възглавница и правете достатъчно упражнения.

5. Редовен самомасаж

Лек самомасаж в областта на шията ще помогне да се разпръсне кръвта през съдовете, като по този начин се ускорява процесът на асимилация на хранителните вещества. Масажът ще ви помогне и да направите кожата по-еластична , да й дадете необходимия тонус, а в резултат – да удължите дълго търсената младост. Само 5 минути на ден са достатъчни.

Невъзможно е да се спре стареенето. Въпреки това, всяка жена може да забави появата на свързаните с възрастта промени на кожата.

Източник: woman.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *