Как да се справим с болен бял дроб

Хронични белодробни заболявания. 2 препълнени чаени лъжички от бударица се заливат с 250 г вряла вода. Кисне 10 минути и се прецежда. Подслажда се с мед и се изпива на 3 пъти през деня.

Възпаления на белия дроб. Една чаша измити овесени зърна с люспите се заливат с 1 литър и ври на слаб огън 1 час. Прецежда се и се пие през целия ден вместо чай, кафе, супа. Може да се добавя и по малко масло или мед.

От 100 г счукани семена на от черен синап и хладка вода се прави гъста каша. Увива се в ленена кърпа и се в ленена кърпа и се слага за 5 или 10 минути върху гърдите.

Подбел (листа 5 г), черен бъз (цветове) 5 г, аспержи листа 5 г, тази смес кипва в 1 чаена чаша вряла вода и след това се прецежда. След това кисне захлупено един час. Пие се като чай 3 пъти на ден. Прилага се при възпаление на белите дробове, бронхити и плеврити.

Борови връхчета 1 част, живовляк 1 част, подбел 1 част. 4 лъжички от сместа кисне в 1 чаена чаша студена вода 20 минути. Варят се 5 минути и се прецежда. Пие се 3 пъти на ден 30 минути преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *