Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Супер ефективни методи: Ето как да подмладите кожата на шията!

Кожата на шията се нуждае от специални грижи

Кожата на шията е голям издайник на възрастта. Забързани в ежедневните си задачи обаче, голяма част от дамите сякаш пренебрегват грижата за тази част от тялото. Това не бива да се случва, тъй като тя е доста нежна и се нуждае от по-специална грижа.

За да запазите по-дълго време кожата в тази област свежа, нужно е да съчетавате мазилата с подходящи упражнения.

Може да използвате и други тонизиращи продукти, които ще ви помогнат да забавите във времето появата на бръчки.

Ще ви дадем няколко ценни съвета как да стегнете кожата в областта на шията. Ето какво трябва да направите:

Масаж

Както вече споменахме, трябва да съчетавате поставянето на мазилата с масаж. Това не трябва да се случва от време на време, а всеки ден. Приемете го като ритуал, свързан с поставянето на сутрешния крем например.

кожата на шията
Как да подмладим кожата на шията?

Вечер преди лягане не забравяйте да нанесете овлажняващ крем в областта на шията си. След това задължително направете отново масаж, като започнете от ключицата и продължите към брадичката. Правете го винаги в тази посока, за да подобрите кръвообращението.

Маска

Можете да се доверите на маска от естествени продукти, която ще освежи и ще стегне кожата в областта на шията. За да си я приготвите, се нуждаете от един добре узрял банан, 1 ч.л. чист пчелен мед и 1 белтък. Разбийте трите продукта до пълното им хомогенизиране. Маската трябва да има гладка консистенция. Измийте добре кожата на шията и нанесете маската. Оставете я да действа в продължение на 15 минути, после я отмийте с хладка вода.

Ексфолиране

Редовното ексфолиране на кожата е от огромно значение. В никакъв случай не пропускайте този етап от разкрасителните процедури. Не само лицето и шията, а цялото ви тяло се нуждае от периодично ексфолиране, за да отстраните мъртвите клетки.

Ето как можете да си приготвите домашен ексфолиант, който има отлично действие:

Нужни са ви сокът от 1 лимон, 1 домат и 5 с.л. овесени ядки.

След като изстискате сока от лимона, нарежете домата на дребно и го разбийте до получаването на пюре. Разбъркайте хубаво трите продукта до получаването на хомогенна паста. Нанесете тази маска върху шията и я оставете да действа в продължение на 15-ина минути. След това я отмийте с хладка вода.

Източник:woman.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *