Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Златната маска на Лорън Хътън: как да изглеждаме на 35, дори когато сме на 70 години

Ако достатъчно упорито и разумно използвате тази маска, ще изглеждате не само по-млади, но ще дарите здраве за кожата си. Рецептата е лесна и бързо приложима в домашни условия

маска
Понякога срещате хора, които са успели да измамят годините. Хората, които имат приятен външен вид, дори в напреднала възраст, имат ясен ум и специална, много силна енергия.

Винаги се радваме на такива срещи. Те ни вдъхновяват, защото виждаме пред себе си резултатите от положените усилия, балансирания начин на живот, движението и грижите за външния вид. Тези хора живеят всеки ден с достойнство и красота до най-дълбоката старост. Вероятно това е щастие.

Лорън Хътън
Лорън Хътън

Една проста процедура, която сега ще ви представим, трябва да стане задължителна за всички онези дами, които искат да изглеждат по-млади, да имат здрава кожа и отличен външен вид.

Тя е стройна, с приятно руса коса, а малкото бръчки, които има, изглеждат като нещо специално.

Лорън Хътън

Лорън Хътън е актриса и модел и не се притеснява, когато трябва да каже на колко години е. Тя е на 73 години, но изглежда доста по-млада за възрастта си. Лорън е една от малкото холивудски красавици, която не се доверява на пластичната хирургия.

През 70-те години на 20-ти век Лорън Хътън подписва страхотен договор с Revlon, който по онова време е най-големият договор в историята на индустрията. В началото френския козметичен гигант отхвърля Лорън, заради зъбите ѝ, но след това явно са размислили.

При едно от пътуванията си в Тайланд Лорън се запознава с местна козметичка, от която научава една страхотна рецепта. Рецептата е за златна маска в домашни условия. Разбира се, маската е златна в един друг, много по-приятен смисъл. Златна е, заради приятно жълтия цвят, който има. И най-вече – заради страхотния ефект и невероятните резултати, които стават още по-добре при години редовна употреба.

Маската, която Лорън научава в Тайланд, е с джинджифил. Странно е, нали? Това е един много полезен, но малко парещ продукт, който стопля тялото, но има огнен ефект върху кожата. Красивата американка и до днес се шегува, че благодарение на него буквално е изорила бръчките си.

Златна маска от джинджифил и куркума

Необходими продукти:

1 чаена лъжичка прясно настърган корен на джинджифил
2 супени лъжици мед
1 равна чаена лъжичка куркума

Как се прави?

Смесете всички съставки. Трябва да се получи нещо като гъста кашичка, която може да разредите с малко сметана или прясно мляко.

Нанесете внимателно върху лицето. Трябва да усещате съвсем леко парене. Ако паренето е непоносимо за вас, изплакнете веднага и следващия път може да намалите дозата на джинджифила.

Но ефекта на затопляне трябва да го има! Благодарение на него кръвообращението се подобрява и бръчките се изглаждат.

Измийте маската с топла вода. Ще бъде много хубаво, ако след това имате възможност да обтриете лицето със сок от нар, така, както практикува Лорън. р

Нарът съдържа невероятно количество антиоксиданти и плодови киселини

Кожата след обтриване с нар ще стане невероятно нежна. Това не е задължителен елемент от процедурата, а по-скоро допълнително усилващ ефект на джинджифила и куркумата. Сокът от нар се използва пресен – нужно е съвсем малко количество. Освен това нарът неутрализира жълтия цвят на куркумата.

Веднъж в седмицата е добре да правите маската, като за предпочитане е да използвате вечерните часове за нейното прилагане. Ако имате разширени пори, може да сложите в маската няколко капки лимонов сок. Не бива да се притеснявате, че с течение на времето кожата ви ще се оцвети в жълто. Дозата на куркумата е оптимална, освен това периода през който се прави не позволява оцветяване на кожата. Както и някакви по-сериозни и видими поражения от използването на джинджифил. В случая е спазено едно от правилата на Източната медицина, което гласи – в малки дози, но редовно!

Източник: woman.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *