Народни илачи при затруднено уриниране

Смесват се и се разбъркват внимателно по 50 г плодове от шипка и семе от пъпеш и по 40 г корени от магданоз, семки от бял трън и стръкове от хвощ, корени от репей и царевична коса и по 5 г цветове от метличина и корени от гръмотрън. 2 супени лъжици от билковата смес се залива с 500 г вряла вода. Ври 10 минути на тих огън и отварата се прецежда. Пие се 4 пъти дневно след хранене по 100 г.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 100 г корени от пирей, плодове от шипка и стръкове хвощ, по 50 г дръжки от вишни, коса от царевица, 80 г листа от мечо грозде и 60 г плодове от хвойна. 2 супени лъжици от сместа се залива с 500 г студена вода. Кисне 5 часа, вари се 10 минути и се прецежда. Пие се по 100 г 3 пъти дневно. Да се държи на хладно!!!

Смесват се и се разбъркват внимателно по 30 г дръжки от вишни, царевична коса и листа от бреза и по 50 г стръкове от насипливче, плодове от хвойна и стръкове от хвощ. 2 супени лъжици от дрогата се залива с 500 г вряла вода. Ври 3 минути на тих огън и след изстиване отварата се прецежда. Пие се 4 пъти дневно по 1 винена чаша преди хранене.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 15 г плодове от шипка и листа от червена боровинка, по 10 г листа от бреза, стръкове хвощ, корени от пирей и царевична коса и по 5 г цветове от метличина и магарешки трън. 2 супени лъжици от билковата смес се попарва с 500 г вряла вода. Запарката се прецежда. Пие се 4 пъти на ден, по 100 г преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *