Начало / КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС / Благодарение на Д-р Силвър спрях да давам пари за лекарства


Благодарение на Д-р Силвър спрях да давам пари за лекарства

Д-р Силвър помага много

Здравейте.

Бих искала да споделя с вас нещо важно. Надявам се, че това мое откритие ще помогне и на други хора.

Аз съм от онези хора, които усещат бързо температурните промени. Искам да кажа, че всяка година, стане ли есен или пролет, веднага се разболявам. Настивам, кашлям, често ме мъчи и главоболие. Уж внимавам как се обличам, дори спрях да ползвам градския транспорт, храня се здравословно, но тези неща не ми помагат.

Д-р Силвър

Д-р Силвър помага

И тази година (миналия месец) настинах. Една вечер усетих, че ми е отпаднало и казах на дъщеря ми, която ми бе на гости. Милата след малко донесе един пакет и каза, че е за мен. Искала да ми го даде на следващия ден, понеже бях рожденичка, но като й казах, че ми е лошо, решила сега да ми го подари. Благодарих й от сърце, отворих пакета и в него намерих уреда за сребърна вода Д-р Силвър. Калина прочела в интернет за него и знаейки колко често се разболявам, решила да ми го подари.

Веднага приготвихме чаша сребърна вода и я изпих. На следващата сутрин изпих още една чаша. Искам да ви кажа, че бях много изненадана, когато на обяд се почувствах много по-добре. А на следващия ден симптомите бяха отминали.

В такива случаи обикновено винаги кашлям, но този път дори и кашлица не се появи. Не си купих нито едно хапче или друго лекарство. За мен вече д-р Силвър е най-доброто лекарство.

Чрез вас искам да кажа и едно голямо благодаря на дъщеря ми Калина – тя редовно чете статиите в сайта ви. Благодаря ти много, миличка!!!

А на всички, които се чудят, ще кажа: вземете си д-р Силвър и ще забравите болестите и лекарствата. Този уред гарантирано помага!

Виолета Камбурова

Можете да получите повече информация за уреда Д-р Силвър ТУК или да се обадите на 0885 49 20 82, 0877 90 45 79

Пишете ни и вие на e-mail lekuva.net@mail.bg и споделете впечатленията си. 

Внимание! Материалите в Лекува.нет може да се използват само с публикуване на активен линк към оригиналния текст!


loading...

Избрано за теб


Отговори

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

*