ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Лайката облекчава острия гастрит

Лайката облекчава острия гастритСмесват се 100 грама цветове от лайка, 100 грама листа от маточина и 50 грама листа от мента. В 600 грама кипяща вода се поставят 2 супени лъжици от сместа. Кисне 30 минути и се прецежда. Приема се 4 пъти дневно по 150 грама 20 минути преди ядене и вечер преди лягане. Запарката може да се подслади с мед. Лечението продължава 1 месец.

Смесват се по 60 грама цветове от лайка, стръкове от жиловлек и стръкове риган и по 40 грама стръкове от червено подъбиче и стръкове от змийско мляко. В кипяща вода се поставят 2 супени лъжици от сместа. Вари се 3 минути. Кисне 30 минути и се прецежда. От отварата се приема 6 пъти дневно по 80 грама 15 минути преди ядене и 30 минути след ядене.

Смесват се по 100 грама стръкове от жълт кантарион, цветове от невен и листа от мента и по 60 грама листа от маточина и плодове от копър. В 600 грама кипяща вода се поставят 2 супени лъжици от сместа. Вари се 3 минути. Кисне 30 минути и се прецежда. От отварата се приема 6 пъти дневно по 80 грама 15 минути преди ядене и 30 минути след ядене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *