Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

АРОНТА / ARONTA

Съдържа куркумин-фосфолипиден комплекс, куркумин, микрокристална целулоза, соев лецитин, калциев хидроген фосфат, лимонена киселина, соеви полизахариди, кармелоза натрий, аерозил 200, магнезиев стеарат, талк, калциев карбонат

Предназначение

аронтаАРОНТА е продукт с положително въздействие върху здравето на зрителния апарат. Препоръчва се като елемент от профилактични програми и комплексна терапия при възпалителни процеси, диабетна ретинопатия, хроничен увеит (вътрешно възпаление на очите и фоточувствителност), отслабване и риск от загуба на зрението вследствие на хронични заболявания в други органи и системи.

Продуктът е тип хранителна добавка, чието въздействие се основава на свойствата на куркумина. В подходящи дози АРОНТА подкрепя естествените защитни сили на организма и в частност на зрителните органи; предпазва зрението от последиците на хронични възпаления. Ограничава разрастването и разширяването на нови малки кръвоносни съдове – капиляри, които могат да са резултат от диабетни промени на кръвоносната система.

Директният прием на куркума – популярната в последно време екзотична подправка, не може да осигури постъпление на куркумин в необходимата за профилактика и лечение доза поради слабата й абсорбция. Приемът на добавки с куркумин въздейства цялостно положително на организма поради антибактериалния си и антисептичен ефект. Установено е също, че предотвратява риска от злокачествена трансформация на клетките и ракови заболявания, действа очистващо на черния дроб, забавя протичането на заболявания като Алцхаймер и множествена склероза. Балансира липидния обмен и функциите на храносмилателната система.

Как се приема

Стандартната дневна доза е две таблетки от 600 мг дневно. Таблетките се поглъщат цели, с вода, без връзка с храненията.

Възможни нежелани ефекти

Приемът на АРОНТА може в редки случаи да причини алергични реакции. Въпреки, че е хранителна добавка, продуктът следва да бъде препоръчан от лекар и терапията с него да бъде под контрола на специалист. Продължителността на приема се определя индивидуално в зависимост от здравния статус на пациента.

Няма официална информация за негативни последици от приема на АРОНТА.

Кога НЕ ТРЯБВА да се употребява

АРОНТА не се употребява при алергия към някоя от съставките.

Бременни и кърмачки следва да се консултират предварително за безопасността на профилактика и терапия с тази хранителна добавка.

Не се привеждат данни за използването на добавката за лечение на деца и подрастващи.

Взаимодействие с други медикаменти

Липсва информация за лекарствени взаимодействия на АРОНТА, застрашаващи здравето на потребителя.

_______

Усреднена цена в аптеките – 40 лв за опаковка от 30 таблетки по 600 мг

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *