4 рецепти срещу тонзилит

Градински чай 100 г, корен девисил 75 г, шишарки хмел 75 г, 3 супени лъжици от билковата смес на вечерта се поставят в термос и се заливат с 3 чаени чаши вряла вода. На сутринта се прецежда. Една чаша се използва за гаргара а другите 2 се пият на малки порции през целия ден.

Мента 100 г, корен от очеболец 75, корен от аир 75, 3 супени лъжици от билковата смес на вечерта се поставят в термос и се заливат с 3 чаени чаши вряла вода. На сутринта се прецежда. Една чаша се използва за гаргара а другите 2 се пият на малки порции през целия ден.

Ранилист 100 г, тополови пъпки 50 г брезови пъпки 50 г, 2 супени лъжици от билковата смес на вечерта се поставят в термос и се заливат с 2 чаени чаши вряла вода. На сутринта се прецежда. Половината се използва за гаргара а другата половина се пие на малки порции през целия ден.

Тонзилит хроничен. Една супена лъжица кора от дъб се поставя в емайлиран съд и се залива с 300 г вряла вода. Вари се на тих огън под капак 15 минути. Маха се от котлона и се прецежда. Отварата се използва за гаргара.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *