Начало / Клиентите за нас / Виктория: Успях да сваля 4,5 килограма за един месец!


Виктория: Успях да сваля 4,5 килограма за един месец!

Здравейте. Името ми е Виктория и имам малък проблем – много обичам сладко и затова дебелея. Да, признавам си слабостта, защото вярвам, че само така ще се справя с нея.

Като се замисля, винаги съм била пухкава. Но през последните две години качих още, защото новата ми

килограма

Чувствам се чудесно

работа е свързана с повече стрес и стоене на едно място. След работа пък изобщо не ми се спортува… Явно съм от по-мързеливите.

Нали знаете, че ние, хората, винаги правим нещо по въпроса, само когато се появи по-сериозен проблем. Е, моите проблеми не са чак толкова сериозни, но все пак не са за пренебрегване – задъхване, трудно намиране на хубави дрехи, запек… Затова един ден просто реших да се взема в ръце и да направя нещо по въпроса.

Знаех, че първото, с което трябва да се боря, е моят „сладък зъб“. Особено в първите дни не беше никак лесно. Понеже си бях забранила сладкото, почти постоянно само това ми се ядеше. Тогава моята колежка видя реклама на Апи Слим във Фейсбук.

Спечелиха ме с обещанието, че ще мога да „обуздая глада за сладко“. Реших да пробвам и никак не съжалявам. Още първите дни, когато започнах да приемам таблетките, които са страхотни на вкус, гладът за сладко намаля, а после направо изчезна. Не беше за вярване!

Аз, която преди изяждах по не знам колко мъфинчета, шоколадчета, пайчета на ден, вече дори не се сещам за тях. Благодарение на това ограничение, успях да сваля 4,5 кг за един месец. Имам още за сваляне, но живея с мисълта, че ще се успея.

Няма да съм в топ форма за плажа тази година, защото заминаваме за морето другата седмица, но догодина ще съм фиданка. 🙂 Обещавам!

Виктория

Вие също можете да ни пишете на e-mail lekuva.net@mail.bg

Тук можете да получите повече информация за АПИ СЛИМ!

Намерете ни също във Фейсбук и Инстаграм!

Оценете статията
Оценка от гласували

Внимание! Материалите в Лекува.нет може да се използват само с публикуване на активен линк към оригиналния текст!

Отговори

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

*

Избрано за теб