ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ФИТОРОИД / FITOROID

Съдържа лиофилизирани екстракти от хелихризум (безсмъртник), корени от бодлив залист, листен гел от алое вера, маслени екстракти и етерични масла от жълт кантарион, жожоба, карите, чаено дърво, кипарис и лютива мента. Продуктът е допълнен с помощните съставки глицерил стеарат, каприлов триглицерид, захароза дистеарат, захароза стеарат, цетилстеарил алкохол, растителен глицерин, трихидростеарин, канделилов восък, ксантанова гума, лимонена киселина, токофероли, натриев силикат, бензилов алкохол, калиев сорбат, натриев дехидроацетат, слънчогледово масло

Предназначение

фитороидКремът ФИТОРОИД (НеоФитороид) се използва при лечението на хемороиди; неутрализира болката и възпалението, овладява паренето и сърбежа и предотвратява разраняването на лигавиците в аналната зона. Продуктът съкращава периода на болезнени пристъпи и ускорява възстановителните процеси.

Един от ефектите при прилагане на ФИТОРОИД е образуването на предпазен филм, който предотвратява агресивните дразнения. Като своеобразен лубрикант продуктът улеснява преминаването на екскременти през проблемната зона. Кремът предпазва лигавиците и от действието на свободните радикали, като по този начин се избягва рискът от възпалителни усложнения.

Освен като средство за лечение при хемороиди, кремът върши работа и като профилактично средство – срещу разраняване и възпаления при диария или запек. Комплексното му действие го прави добър вариант и за случаите с анални рагади; може да се прилага по време на бременност и лактация.

Как се приема

При външни хемороиди кремът се полага върху проблемната зона така, че да покрие болезнените участъци. Мястото трябва предварително да се измие и подсуши. При вътрешни хемороиди кремът се въвежда внимателно с помощта на специалния апликатор, който е в комплектовката. Процедурата се изпълнява след дефекация и – отново – при измит и подсушен терен. Ако провеждаме профилактика срещу нараняване на лигавицата при хронична констипация, изпълняваме апликациите преди и след дефекация при съответните хигиенни правила.

При необходимост тези операции могат да се изпълняват по няколко пъти дневно.

Възможни нежелани ефекти

Възможно е някои от натуралните компоненти да провокират алергична реакция, изразена във влошаване на симптоматиката, зачервяване и сърбеж, парене и болка. При подобни симптоми приложението се прекратява и се търси медицинска помощ.

Ако терапията с този продукт не доведе до положителни промени в рамките на два-три дни, направете консултация с лекуващия за корекция.

Кога НЕ БИВА да се употребява

ФИТОРОИД не се употребява при алергия към някоя от съставките.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за лекарствени взаимодействия с негативни за пациента последици.

_

Усреднена цена в аптеките – 17 лв за опаковка от 40 мл

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *