Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Японска лечебна техника, която няма аналог – само с една процедура! (ВИДЕО)

Преди да ви представим тази японска лечебна техника, сме длъжни да направим едно уточнение. Процедурата е само една, но е нужно и постоянство

японска  лечебна техника

 

 

 

Японска лечебна техника може да ви помогне да повлияете върху развитието на много болести само с една процедура. Процедурата е древна, колкото източната медицина, и се използва с успех в някои от съвременните болници я Япония, Китай и Индия.

Истина е, че краката ни са подложени на огромно напрежение през целия ден. Без значение дали стоим на сто, вървим или по цял ден гледаме телевизия с вдигнати върху масата крака – натоварване има.

Много често умората на краката ни пречи да спим нощем. Още повече страдат жените, които травматизират краката си, като ходят цял ден на високи токчета.

Според принципите на рефлексологията, на стъпалата на краката са разположени основните точки, които са отговорни за правилното функциониране на целия организъм. Този прост акт на масажиране на краката, с който ще ви запознаем днес, ще ви помогне да забравите за болката в различни части на тялото! Посредством стимулиране на специфични области и точки на стъпалото, има приток на кръв към вътрешните органи, което помага за решаване на редица здравословни проблеми.

Нервните окончания, разположени на стъпалото на краката са ценен инструмент за изцеление! Източната медицина счита масажа на краката и пръстите на краката за панацея.

Правейки тази процедура вечер преди лягане, ще почувствате подобряване на здравето, прилив на енергия, през нощта ще спите дълбоко и сънят ще бъде ползотворен, а на сутринта ще се събудите абсолютно отпочинали.

Това видео ще ви покаже как да направите масаж на краката. Това е не само полезна терапия, но и много приятно занимание.

Активни точки за масаж на краката

1. Ако масажирате върховете на пръстите на краката си, можете да се отървете от главоболие и да стимулирате мозъчната дейност.

2. Масаж на районът около палеца ще ви помогне да се справите с болката във врата – просто трябва да го масажирате активно.

3. Масаж в центъра на единия крак помага да се справите с болести на белите дробове, улеснява патологично състояние при астма, облекчава недостига на въздух.

4. Масажът на зоната точно под големия пръст на крака се грижи за цялата сърдечно-съдовата система и помага на сърцето да работи без прекъсване.

5. Масажирането на вътрешната част на крака, точно под арката, премахва натоварването от черния дроб и облекчава болката в стомаха.

6. Болките в гърба стихват, ако се направи един добър масаж на петата.

Уморените крака заслужават един хубав масаж вечер. Кажете на приятелите си за този прекрасен метод за изцеление, нека здравето им ще бъде крепко!

Източник: top10homeremedies.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *