ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Отвари при проблеми с щитовидната жлеза

Смесват се 5 части ламинария, 1 част листа от мента, 3 части стръкове от бял смил и по 2 части стръкове от бял равнец, мящерка и плодове от шипка. 10 грама от сместа се залива с 500 мл вряла вода. Сместа престоява 8-10 часа, отцежда се и се изпива на 3 пъти преди ядене.

Смесват се по 3 части плодове от глог, шипка , стръкове от жълт кантарион и шишарки от хмел, 2 части цвят от невен и по 4 части стръкове от дяволска уста и градински чай. 10 грама от сместа се залива с 500 мл вряла вода, престоява 8-10 часа, отцежда се и цялата настойка се изпива на 3 пъти преди хранене.

Смесват се 3 части цвят от липа, 2 части листа живовлек, 3 части цвят от невен, 1 част стръкове от бял равнец, 1 част стръкове от пача трева, 2 части стръкове пипериче, 2 части цвят от лайка, 1 част семена от копър и 1част семена от мента. 10 грама от сместа се залива с 300 мл вряла вода. Загрява се на водна баня 30 минути и се прецежда. Пие се пи 100 мл 3 пъти на ден преди ядене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *