Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Молитва към светия великомъченик и целител Панталеймон: уверете се в силата на молитвените думи!

Предлагаме ви древноруски ритуал за здраве, и молитва, която да изречете, за да облекчите трудните моменти по време на вашето боледуване

Ритуал за здраве може да направи всеки човек, който иска да оздравее. Да, преди това е задължителна консултацията с лекар, който да постави диагноза и да даде насоки за оздравяване. Но, нищо не пречи да си помогнем и сами, в часовете, когато наистина се чувстваме зле.

Едва ли някой ще оспори факта, че доброто здраве е в основата на един щастлив и успешен живот. В крайна сметка, когато сме болни, животът губи своите ярки цветове и всички ни мечти и стремления са нереалистични.

Затова не е изненадващо, че много хора прибягват до различни алтернативни средства, за да подобрят здравето и да стабилизират благосъстоянието си.

Молитвата за здраве и ритуала, с който ще ви запознаем сега, бяха обект на обсъждане в една фейсбук-група – „В здоровом теле — здоро́вый дух„.

Голяма част от потребителите на социалната мрежа споделяха, че са изпробвали този ритуал, и наистина са се почувствали облекчени. Тук трябва дебело да подчертаем, че този алтернативен метод работи при хора, които наистина вярват. Не е удачно да изричате молитвените думи, ако вярата ви е слаба, или просто сте решили да пробвате. Освен това, не бива да пренебрегваме факта, че молитвите и ритуалите няма да помогнат на хора, които имат сериозно увреждане на здравето.

Ритуалите и молитвите за здравето са различни. Всички те принадлежат към т.н. бялата магия, така че те не могат да причинят щета на здравето.

Както се казва – нищо не пречи да пробвате нещо, което е помогнало на десетки хора. Ако не помогне, то със сигурност няма да навреди.

В днешния свят, много често има случаи, когато лекарства не са ефективни, по неизвестни причини

Има и случаи, в които много хора ненадейно оздравяват, благодарение на това, че са ползвали природни средства и билки. И в двата случая има нещо, което е обединяващо – положителното мислене, увереността, че ще се справим и ще оздравеем. Молитвените думи помагат на положителното мислене, насърчават го.

Много народни лечители обясняват по-леките заболявания и неразположения с уроки. В такива случаи молитва и ритуал за здраве помагат. Главното условие за тяхната валидност е искрената вяра и убеденост, че скоро здравето ще бъде възстановено.

Молитвените думи трябва да бъдат казани от болния човек на гладно, три пъти, на разсъмване и за предпочитане на отворен източен прозорец. По време на церемонията трябва да сме съсредоточени върху идеята за възстановяване и да мислим само за това, което здравето може да ни донесе – един прекрасен живот, изпълнен с интересни събития и добри постижения.

Следните думи трябва да се изговорят три пъти, в състояние на искреност и пълно откъсване от външния свят, със запалена наблизо свещ

Думите, които изричам, са истина и идват от сърцето ми. Изричам ги, за да помогнат и да излекуват от Раба Божия (собствено име). Болестта ще ме напусне завинаги и никога няма да се върне. Святият Дух ще ми помогне да победя заболяването – само със силата Божия. Неговата благодат ще ме пази от злини, неговата сила е и моя сила! Амин!

Тази молитва трябва да се произнася всеки ден. Така общото състояние ще се подобри.

В същото време, по този начин не само се отстранява излишното негативно влияние, но също така се увеличава и енергийната сигурност.

Важно е да се знае, че интонацията, докато казвате тази молитва за здраве трябва да бъде спокойна, уверен и изразителна. Ако е възможно, молитвените думи трябва да се изговорят на един дъх.

На сайта pravoslavieto.com е публикувана молитвата към Свети Панталеймон. По смисъл тя не е толкова различна от думите, поместени във фейсбук-групата.

О великий угодниче Христов, страстотерпче и врачу многомилостивый Пантелеимоне! Умилосердися надо мною, грешным рабом, услыши стенание и вопль мой, умилостиви Небеснаго, Верховнаго Врача душ и телес наших, Христа бога нашего, да дарует ми исцеление от недуга, мя гнетущаго. Прими недостойное моление грешнейшаго паче всех человек. Посети мя благодатным посещением. Не возгнушайся греховных язв моих, помажи их елеем милости мя; да здрав сый душею и телом, остаток дней моих, благодатию Божиею, возмогу провести в покаянии и угождении Богу и сподоблюся восприятии благий конец жития моего. Ей, угодниче Божий! Умоли Христа Бога, да предстательством твоим дарует здравие телу моему и спасение души моей. Аминь.

Пак там може да прочетете и житието на този руски свете

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *