Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Рак на стомаха и матката

Взема се 625 г мед, 375 г листа от алое, което не е поливано 9 дни, 300 г червено вино. Алоето се смила в машинка за месо, смесва се с виното и меда, престоява 5 дни на хладно и тъмно място. Взема се по 1 чаена лъжица, 3 пъти на ден в продължение от един до 3 месеца.

Сок от червено цвекло се вари докато се сгъсти като сироп и се пие по 1 кафена чаша, 3 пъти на ден, 30 минути преди хранене.

Две супени лъжици семена от копър се варят в 15минути на тих огън в 400 г вода, прецежда се и се пие 4 пъти на ден, топло.

Нарязани на ситно корени от шипка се варят в 2 литра вода, в продължение на 2 часа. Кисне половин час и се пие по 1 кафена чашка, 3 пъти на ден преди хранене.

За изчистване на бучки по различни места по тялото се прави компрес в продължение на 1 седмица със смес от равни части ракия и ябълков оцет с хавлиена кърпа или се пие бисептол 3 или 4 дни.

Препаратът овосан въздейства при ракови заболявания.

В половин литър вода се слагат нарязани на дребно кората и корените на дъб, ври 20 минути на тих огън, прецежда се и се пие по 1 кафена чашка 3 пъти на ден.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *