Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ето защо Дидо от Д2 призовава мъжете да си направят спермограма

Мъжка потентност – същност. Нарушена мъжка оплодителна способност – основни причини – високите технологии, стресът и неправилното хранене. Допълнителни фактори на новото време – анаболните стероиди, които младите мъже приемат, за да направят мускулна маса; тютюнопушенето; наднормено тегло и затлъстяване. Нарушената сперматогенеза и оплодителна способност на мъжете се открива, чрез спермограма – микроскопско изследване дали има живи, подвижни и активни сперматозоиди; дали тяхното количество е намалено или дефицитно. Консервативно лечение – с помощта на хапчета за кратък период от време може да бъде възстановена нормалната оплодителна способност на мъжете. Положителните резултати от спермограмата определено дават самочувствие на мъжете.

В поредицата „Духът на здравето“ д-р Неделя Щонова покани д-р Десислава Тачева, д-р Явор Владимиров и Деян Каменов – Дидо от Д2, за да коментират проблемите, свързани с мъжката плодовитост.

мъжка плодовитост
Д-р Щонова поставя въпроса за мъжката плодовитост

Дидо е лице на кампания за мъжко репродуктивно здраве. Целта на кампанията е да накара мъжете да направят преглед на своята репродуктивна способност (спермограма) и ако имат отклонения, да предприемат лечение и да започнат да водят здравословен начин на живот. Положителните резултати от спермограмата определено дават самочувствие на мъжете.

През последните 40 години броят на сперматозоидите е намалял на половина. Тази статистика е валидна в световен план. Високите технологии, които използваме, оказват негативно влияние върху репродуктивността на мъжете. Това са компютрите и мобилните технологии, стресът и неправилното хранене.

мъжка потентност
Д-р Владимиров и д-р Тачева. Дидо от Д2 призовава мъжете да си направят спермограма

Ако един мъж или една жена пушат по 10 цигари дневно в продължение на 10 години, тяхната репродуктивна способност намалява значително.  При мъжете се наблюдава тестикуларна атрофия. Тестикуларната атрофия представлява намаляване на размера на тестисите, нарушаване на сперматогенезата, както и на ендокринната функция на тестисите.

мъжка потентност
Д-р Владимиров съветва мъжете да обръщат внимание на своята оплодителна способност

Освен тютюнопушенето, наднорменото тегло и затлъстяването също оказват негативно влияние върху оплодителната способност при мъжете, но през последните години особено сериозен  проблем предизвиква приемът на анаболни стероиди. Образуването, оформянето и натрупването на допълнителна мускулна маса става за сметка на потентността при мъжете.

Изследвания за установяване нивото на сперматозоиди става чрез микробиологично изследване – спермограма. Резултатите от изследването показват дали са налични достатъчно количество динамични, живи и активни сперматозоиди, дали тяхното количество е понижено или е дефицитно.

 мъжка потентност
В студиото на БТВ полезен разговор за мъжка потентност

Прилага се консервативно лечение чрез прием на лекарства. Променя се начинът на живот и храненето към рационални и здравословни.

Ще ви бъде полезно да чуете лично разговора в студиото от видеото на БТВ със съветите на д-р Владимиров, д-р Тачева и участието на Дидо в кампанията за мъжко здраве. 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *