Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Именит немски онколог преживя смъртта на сина си, за да открие лек за рака

Има ли лек за рака? На този въпрос може да отговори доктор Райк Хамер, посветил целия си живот в търсене на отговора

 лек за рака
Именит немски онколог преживя смъртта на сина си, за да открие лек за рака

Историята на доктор Хамер е безкрайно интересна. Идеите му за лечение на рака са колкото революционни, толкова логични и приложими.

Немският онколог Райк Хамер, преживявайки смъртта на сина си, открива че се е разболял от рак. Двойният шок, който изпитва, е в основата на решението му да се вземе в ръце, да мисли и да действа като професионален и опитен онколог. След проучване и самоанализ, Райк Хамер заключил, че ракът е възникнал в резултат на силен стрес, който организмът му е преживял.

За да стигне до корените на болестта, Хамер анализира причините за рака и при други пациенти. Той скоро открива пряка връзка между шок (удар, инсулт), затъмнението на различните области на мозъка (който е претърпял удар/инсулт) и същото състояние на органа, който по-късно ще развие рак.

Толкова ли е лесно да се намери лек за онкологичните болести?

След години на изследвания и разучаването на повече от 40000 истории, свързани с болестта, Хамер е основател на теорията, че в основата на всеки рак е определен тип тежка емоционална и психическа травма.

Немският онколог нарича откритието си „Дърк Хамер Синдром“ (DHS) – от името на сина си Дърк, който бе трагично прострелян и убит през 1978 година. Въз основа на опита на своите пациенти, Хамер формулиран така наречения „железен закон на рака“.

Когато конфликтът е решен и стресът е отминал, човек се успокоява, мозъкът започва да коригира нарушенията, туморният растеж спира. Немският специалист подчертава, че това е обратим процес, и в повечето случаи е придружен от подуване в областта на тумора, натрупване на течност и болка.

Разбира се, всеки човек има различен праг на болка, но ако пациентът осъзнава, че усеща болка – това е знак за подобрение. Тогава вече може да се откаже от лечението с химикали и да се възползва от възможността да подобри здравето си с природни средства.

Най-голямата грешка при лечението на онкологичните болести е използването на морфин, смята Хамер

Според неговата теория, дори и малка доза морфин, в ранните етапи на болестта, променя функционирането на мозъка, парализира червата и спира възстановяването на организма.

Пациентът става апатичен и не разбира, че благодарение на силните химии и упойващи средства, е пропуснал точката на своето възстановяване.

Компютърната томография може да покаже DHS-травмата под формата на петна с концентрични кръгове, които лесно се тълкуват като метастази. Поради тази причина на пациента може да му бъде назначено съвсем ненужно лечение с химиотерапия, премахване на тумора, и т.н.

Да обобщим!

Преди да разберат, че са болни от рак, пациентите, които доктор Хамер е изследвал, както и самият той, са преживели силен шок.

Всичко, което се случва с нашето тяло, се контролира от мозъка

Следвайки тази хипотеза немският лекар анализира снимките от скенерите на мозъка на своите пациенти. След това той прави сравнение с медицинските и психологически досиета.

Онкологът успява да открие връзка между шока от определени конфликти, проявлението на този шок в органите и как всички тези процеси са свързани в мозъка. До този момент нито едно изследване не е проучило произхода на заболяването в мозъка и ролята на мозъка като медиатор между психиката и болния орган.

Днес доктор Хамер е на 82 години. Успял е да излекува себе си и съпругата си от коварното заболяване. Също така е помогнал и на хиляди хора, спасявайки ги от ненужни операции и скъпи, но вредни лечения.

В какво се изразява неговият метод на лечение? Психотерапия, в най-чист вид.

Доктор Хамер не е напълно самотен в своите открития. Той получава подкрепата на много световни учени, дръзнали да противоречат на фарма-мафията. Френският психиатър Клод Саба доразвива идеите на Хамер, като създава школата „Тотална биология“.

Да, звучи колкото и невероятно, толкова и логично – всички болести идват от стрес! Спокойствието, стига да знаем как да го открием, лекува. Разговор с приятел, терапевт, медитация, почивка – всичко това е за предпочитане пред хапчетата си.

Заради идеите си доктор Хамер е вкаран в затвора през 2005-та година. След три години мощен обществен натиск той е освободен.

Източник: аргументи и факти.ри – www.aif.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *