Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Боб Дойл: Болните хора не трябва постоянно да мислят за болестта, а да се фокусират върху излекуването си

Емоции и здраве. Самовнушението, което може да разболее здравите. Самовнушението, което може да помогне на тежко болните пациенти да оздравеят. Същност на Закона за привличането – човек не трябва да се фокусира върху проблема, а върху начините за неговото разрешаване; негативните мисли и неоснователни страхове от болести един ден ще се реализират и човек ще се разболее; позитивните намерения и мисли не позволяват на хората да се разболяват без конкретна причина. Болните хора не трябва постоянно да мислят за болестта, а да се фокусират върху своето излекуване; да кроят планове какво ще направят, когато оздравеят. По този начин съзнанието се отклонява от проблема и му се дава възможност да лекува и болното тяло.

Д-р Щонова продължава разговора в „Духът на здравето“с Боб Дойл за тайната и възможностите  на Закона за привличането.

Закона за привличането
В интервю на д-р Щонова Боб Дойл обяснява какви са възможностите на Закона за привличането в оздравяване на болните хора

За да може един човек да осъзнае какво представлява Законът за привличането и да го прилага правилно, той трябва да осъзнае какво не е. Повечето хора го използват като средство за решаване на проблеми – да привличат пари, да свалят излишните килограми, да постигнат желаната кариера. Фокусират се върху проблема, а не върху привличането.

Боб Дойл казва, че човек първо трябва да се фокусира върху намеренията. Едно съзнание, което умее да се фокусира върху постигнатото от всеки човек. Колкото повече се концентрираме върху нещо, толкова повече то се осъществява. Чувствата трябва да бъдат позитивни. Вселената приема позитивните послания и отхвърля негативните.

Човек трябва да представя себе си по начина, по който желае. Елитен спортист по плуване и клиент на Боб Дойл разказвал, че всяка вечер си представял как е станал олимпийски шампион по плуване и в крайна сметка станал шампион.

Една мисъл с дълбоко негативен заряд може да бъде трансформирана в позитивна. В главите ни вибрират негативни мисли и страхове. Целта е да не се застояваме дълго време върху болката. „Не се залепяй за лошата мисъл“, съветва Боб Дойл. Благодарността е силна вибрация към щастие и реализация.

Често хората сами се вкарват в различни депресии, тежки болести като рак и други. Един ден тези негативни мисли ще се реализират. Затова човек не трябва да мисли за подобни неща. И обратно – болните хора не трябва постоянно да мислят за болестта, а да се фокусират върху своето излекуване. Да правят планове какво ще направят, когато оздравеят. По този начин съзнанието се отклонява от проблема и му се дава възможност да лекува и болното тяло.

Когато на един човек му се случи нещо лошо – болест, трагедия, катастрофа или нещо друго, не трябва да започва да се самосъжалява и да мисли защо на него, а да се концентрира върху възможностите за излизане от това положение. Показателен е примерът за хора, които внезапно се разболяват от рак или други тежки болести. Обичаните пациенти, които съжителстват с хора, които много държат на тях, се възстановяват много по-бързо от кризи и болести, за разлика от хората, на които им липсва любов и подкрепа.

Ще ви бъде полезно да изгледате видеото на Би Ти Ви и разговора с Боб Дойл.

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *