Как да излекуваме възпалените бъбреци

Един килограм мед от пролетта се втечнява на водна баня, прибавя се половин килограм орехово брашно, взема се по 1 супена лъжица сутрин и вечер преди хранене в продължение на 1 месец и след 1 месец се повтаря.

5 листа теснолист живовляк се запарва в 500 г вряла вода. Пие се по 100 г преди хранене и вместо вода.

2 чаени лъжици ситно надробени корени на брош се заливат в 500 г вряла вода и кисне 5 часа. От течността се пие 3 пъти на ден по 1 винена чаша преди хранене.

Пие се по 1 кафена чаша (6 пъти на ден, 20 минути преди хранене и след всяко хранене от отварата получена като в 600 г вода се поставят 2 супени лъжици от следната смес: по 50 г от водно пипериче, овчарска торбичка, бял имел, полски хвощ и по 30 г листа от бяла бреза, семена на лен, кисел трън, ври 5 минути, кисне 20 минути.

Пие се отвара от мечо грозде или от листа от горска ягода или отвара от вишневи дръжки- една супена лъжица от билката се вари 4 минути в 500 г вода и се пие по 1 винена чаша 3 пъти на ден преди хранене.

Пие се запарка от 1 лъжица босилек в 1 чаша вряла вода, кисне 15 минути. Пие се 3 пъти на ден преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *