Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Боб Дойл: Чрез Закона за привличането човек може да бъде здрав и хармоничен

Емоционално и физическо здраве, постигнато чрез Закона за привличането. Закон за привличането – същност. Възможности на Закона за привличането в нашето ежедневие. Квантовата физика като начин за реализиране на човешкия живот, постигане на здраве и на хармония. Вътрешният емоционален свят на човека като причина за здраве и за болести. Нездравословните мисли и емоции довеждат до отключване на различни тежки заболявания. Постигне дисциплина на фокуса – грозните неща ни дразнят и предизвикват негативни емоции, които ни разболяват; красивите неща предизвикват у нас положителни емоции и подсилват нашето здраве.

В поредицата „Духът на здравето“ д-р Щонова взема интервю от Боб Дойл от САЩ. Той обучава различни хора, включително и корпоративни служители как да успяват в живота, как да бъдат здрави и да живеят в хармония.  Той е автор на книги, музикант, композитор и фотограф, работи като мотивационен лектор.

Д-р Щонова Закона за привличането
Д-р Щонова взе интервю в САЩ от Боб Дойл

Боб Дойл има своите лични преживявания, успехи, разочарования и постижения, но все още изпитва усещането, че нещо му липсва. Имал е собствено предаване по радиото, а след това започва успешна работа в голяма корпорация. Получава солидна заплата, но не се чувства щастлив. Има ужасен шеф и не желаел повече да работи за него.

През цялото това време си задавал различни въпроси, включително и метафизични, за да открие истинския проблем. Изпитвал чувството, че голяма част от знанията му за света липсват. Тогава се случва така, че Боб опознава Закона за привличането и всичко си идва на мястото. Разбира как може посредством Закона на привличането да оптимизираме своите отношения в личния си живот и в служебните ангажименти. Как можем да постигнем хармония и здраве.

Квантовата физика казва, че нашите мисли променят света около нас. Когато не сме достатъчно грижовни към своите мисли и емоции, тялото ни отвръща с различни болести. Всички сме родени с инстинкт да изследваме света извън нашата видима реалност.

Много често хората получават съвети какво може да правят и какво не. Втълпяват ни, че не можем да правим големи неща, затова ние не смеем да ги правим. Когато човек са отърве от подобни ограничения, той може да направи истински чудеса.

 Закона за привличането
Боб Дойл обяснява как Законът за привличането може да подобри нашия живот и нашето здраве

Въпросът е как да се отървем от света на ограниченията и как да влезем в света на реализацията. Според квантовата теория около нас се движи енергия. Всичко се състои от енергия, която циркулира в цялата Вселена. Когато вълните от нашето съзнание бъдат изпратени във Вселената, там те се срещат с вълните на други хора. После тази информация се връща обратно при нас. Посредством Закона за привличането можем да получим здраве, успехи, благополучие.

Според Закона за квантовата физика, ако нещо не ни харесва тук и сега, то не е нищо друго освен отражение на нашите мисли.

Важно е човек да постигне дисциплина на фокуса. Д-р Щонова го интерпретира по следния начин: ако срещу вас има едно красиво дете с огромни сини очи и огромни уши като на Чибурашка, трябва да се фокусираме върху красивите очи, а не върху грозните уши. Ако гледаме грозните неща, те ще ни дразнят и ще предизвикват у нас негативни емоции. Негативните емоции ни разболяват. Ако гледаме красивите неща, те ни зареждат с позитивни емоции и подсилват нашето здраве.

Не пропускайте да изгледате и видеото на Би Ти Ви със съветите  на Боб Дойл.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *