Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Тибетски масаж гони болката само за 45 минути

Ако чувствате умора, ако имате главоболие, трудно се съсредоточавате и нямате абсолютно никаква енергия – опитайте този тибетски масаж

Тибетски масаж гони болката само за 45 секунди! И това не е шега, а древна техника, която е доказала ефикасността си в продължение на стотици години. Ако направите този тибетски масаж само за 45 минути, ще се почувствате добре. А ако превърнете тази проста техника в рутина – с всеки изминал ден ще усещате силата, която се връща във вашето тяло.
Мигрената, главоболията, пулсиращата болка в слепоочията – всичко това ще остане в миналото!

Тибетски масаж облекчава болката само за 45 минути

Някои области на главата, и по-специално – лицето, са особено чувствителни на въздействие. Такава област е близо до веждите, или по-скоро – малко над тях. На илюстрацията е показано много добре къде точно се намира областта, която трябва да бъде масажирана.

Внимателно я натиснете и леко масажирайте. Минута по-късно, главоболието ще започне да си отива, както и общото ви състояние ще се подобри!

ПОЛЗИТЕ ОТ МАСАЖА НА ФРОНТАЛНА ЗОНА НА ГЛАВАТА

1. Предотвратява главоболието
2. Помага да се ​​отървете от стреса
3. Подобрява кръвообращението в областта на главата и шията
4. Препоръчително е да се прави масаж на тази точка преди сън, защото помага при безсъние
5. Нормализира вътреочното налягане
6. Стимулира мозъка

И една бонус-точка!

Тази точка се нарича Ней-Куан. Това е една от най-известните точки, която помага да се освободите от стреса. Прилага се дори от лекарите.

Всички знаем, че стреса и напрежението са основни провокатори на главоболието. Затова, когато усетите, че напрежението и стреса ви идват в повече, просто натиснете точката Ней-Куан, така както е показано на картинката.

Освен това, може да приложите и бърз масаж върху долната част на костите на черепа под очите. Сложете показалците точно в средата, и дръжте в това положение за 10 секунди.

Мислите ли, че вашите приятели са стресирани и страдат често от главоболие? Споделете тази статия в социалните мрежи, за да могат и те да облекчат болката!

Източник: econet.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *