Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Хемороиди и фистули на ануса

Сутрин и вечер на гладно се взима по 1 лъжица от сместа: 500 г мед, една лъжица смляно семе на магарешки бодил, разбъркват се с дървена лъжица и се съхраняват в хладилник, болките постепенно отшумяват.

Пие се отвара от бял равнец – една лъжица от билката се вари 5 минути в 500 г вряла вода. Изпива се на 3 пъти през деня.

Освен измиване със студена вода трябва да се спазват и следните процедури: 1. налага се на ануса счукана млечка. 2. Намазване на ануса с рициново масло 3 пъти на ден до пълно излекуване. 3. Вечер се налагат на ануса свежи листа от трепетлика до изчезване на хемороидите. 4. Анусът се намазва със 50 г свинска несолена мас и 50 г камфор всеки час през деня. След 2 седмици следва оздравяване. 5. При кървене се налага на ануса бял хляб накиснат с доброкачествено вино докато изсъхне след повторение на процедурата 10 дни болките и кървенето изчезват. 6. За около 40 дни следва пълно излекуване ако се намазва с мехлема микотермин. От мехлема се слага и малко и вътре в ануса. През тези дни да не се яде люто и да не се консумира оцет. 7. При кървене и болки се използва следната билкова смес: 50 г борови пъпки, 50 г бял равнец, 30 г розов цвят, 50 г зърнасец, 50 г дилянка, 50 г бял имел, 40 г глухарче, 60 г кисел трън, 100 г овчарска торбичка и 100 г водно пипериче. В 500 г вода се варят за 5 минути 2 лъжици от сместа. Пие се по 6 пъти на ден половин час преди хранене и половин час след хранене.

Хемороиди се премахват напълно с лекарството троксивазин: първи месец 3 пъти на ден по 1 капсула, втори месец почивка, 3 месец 2 пъти на ден по 1 капсула, 4 месец почивка, 5 месец по 1 капсула 1 път на ден.

Киста на ануса се лекува като 10 поредни дни се прави отвара от сухите листа и опашки на червения лук.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *