ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Д-р Ейгъс препоръчва да се прави ДНК тест, за да бъдат откривани заболяванията в най-ранен стадий

Холестерол – причини за неговото образуване. Атеросклеротичните натрупвания се дължат още на стрес и на хронично възпаление в организма, според последните световни медицински открития. Натрупване на атеросклеротична плака увеличава риска от инфаркт. Изчистване на атеросклеротична плака и предпазване от инфаркт – поставяне на стентове, байпас,  консервативно лечение с медикаменти, които понижават нивото на липидите в кръвта; прилагане на правилен режим на хранене и подходяща диета за стопяване на плаката. ДНК профил на всеки човек – разчитане на човешкия геном е революционен подход в медицината за ранно откриване на различни тежки заболявания, за провеждане на правилна ранна терапия и удължаване на живота.

В поредицата „Духът на здравето“ д-р Щонова представи модерния медицински подход на онколога д-р Дейвид Ейгъс.

ДНК
Д-р Щонова представя концепцията на д-р Ейгъс за ДНК тестове

Д-р Дейвид Ейгъс участва в предаване по американска телевизия и прави ДНК профил на водещия. ТВ водещият е мъж на около 45 години, който активно спортува, изглежда прекрасно и се чувства по този начин, защото води здравословен начин на живот.

ДНК профилът показва, че водещият има натрупвания на атеросклеротична плака в около 70% от неговите кръвоносни съдове. Този висок холестерол е огромна заплаха за инфаркт. В такъв случай лекарят може да използва няколко подхода – да постави байпас, стент или да приложи подходящ режим на здравословно хранене, за да бъде изчистена натрупаната плака.

В конкретния случай д-р Дейвид Ейгъс решава да подложи ТВ водещ на здравословен режим на хранене, защото е млад и има силен организъм. Лечението завършва успешно, благодарение ранното откриване на скрития проблем посредством ДНК анализ.

ДНК профил може да се направи на всеки човек. Той  позволя да бъдат взети подходящи мерки, за да се съхрани здравето. Този тест се прави чрез капка кръв или чрез проба от слюнката. След като бъдат открити рисковете за здравето чрез разчитане на личния геном, човешкият живот може да бъде удължен.

ДНК
Д-р Ейгъс препоръчва да се прави ДНК тест, за да бъдат откривани заболяванията в най-ранен стадий

Разчитането на генома и правилната терапия навреме довеждат до отлични резултати. Освен въпросния ТВ водещ,  след проведен ДНК тест на пилота Ланс Армстрогн става ясно, че има заплаха от рак на тестисите в 40%. Ранната диагноза и подходящото лечение спасяват Ланс Армстронг.

Стив Джобс е знаел, че има заплаха от рак на панкреаса, защото също се подлага на ДНК тест.  Но той не избира конвенциалната медицина, а алтернативната. Отказва операцията на панкреаса, а започва да се подсилва с различни сокове, богати на фруктоза и така вместо да изчисти рака, той го активира още повече.

Ще ви бъде полезно да изгледате и видеото от Би Ти Ви със съветите на д-р Дейвид Ейгъс, представени от д-р Щонова.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *