ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ГРИП СТОП / GRIP STOP

Съдържа лактоферин, карбоксиметил бетаглюкан, Д-пантенол, дикалиев глициризинат, хлорбутанол, натриев Н-хидроксиметилглицинат, ЕДТА динатриева сол, полисорбат 20, аромати, буферeн разтвор

Предназначение

грип стопКапките за нос ГРИП СТОП са средство за терапия при запушен нос, намаляване и загуба на обонянието. Прилагането им съдейства за подобряване на назалната пропускливост – т.е. отпушване и улесняване на дишането, облекчаване на симптоматиката при грип и простуда. Чрез тези капки се предотвратява хронифицирането на болестни състояния в назалната област и синусите; подобрява се антибактериалната защита и се ускорява възстановяването на увредената лигавица на носа. По-бързо се овладява възпалителният процес в носната кухина и синусите. Продуктът не причинява изсушаване на лигавицата; може да се използва често и за продължително време.

Основният ефект от прилагането на продукта се дължи на съставката лактоферин. Съставката лишава патогените от възможността да се хранят и да образуват бактериален биофилм, което реализира процеса на инфекция. На практика се проявява бактерицидно действие, активира се имунната реакция. Лактоферинът потиска и туморния растеж.

Дексапантенолът ускорява възстановяването на лигавицата, а дикалиевият глициризинат неутрализира възпалителната реакция.

Компонентът ЕДТА динатриева сол оптимизира действието на лактоферина, като улеснява функцията му да извлича желязото от околната среда и по този начин да лишава патогените от възможност за колонизация и растеж.

Как се приема

Ако няма специална лекарска препоръка, от капките ГРИП СТОПсе поставят по 1-2 във всяка ноздра до четири пъти дневно.

Възможни нежелани ефекти

Няма данни за странични ефекти, които застрашават здравето на потребителя.

Кога НЕ БИВА да се употребява

Не са обявени ограничения за прилагането на продукта. Капките се препоръчват за всички възрастови групи, включително кърмачета и хора в напреднала възраст. Могат да се прилагат при бременност и кърмене. Ако все пак се появят симптоми на свръхчувствителност от рода на парене, сърбеж или болка и тези симптоми не са преходни, прилагането следва да се прекрати.

Взаимодействия с други медикаменти

Няма информация за опасни лекарствени взаимодействия на продукта. Въпреки това прилагането им следва да се консултира с медицинско лице.

________

Усреднена цена в аптеките – 15 лв за опаковка от 15 мл

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *