ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Безплатни прегледи и консултация за акне

Безплатни прегледи в клиника REVERSE на 05.03.17 г.


За екипът на клиника REVERSE, на първо място са здравето и добрият вид на кожата ви.
Един от най-често срещаните проблеми, започващ още от тийнейджърските години, е АКНЕТО.
Затова клиника REVERSE обявява СЕДМИЦАТА НА АКНЕТО в периода 27.02.2017-05.03.2017 г. Във Фейсбук страницата на клиниката може да проследите  информационна кампания за акнето, чрез която да повишите своите познания и разбирания за този проблем на кожата и да разберете кога се нуждаете от козметична грижа и кога – от лечение.

Там ще намерите и поредица от видеа, подготвени от специалистите на REVERSE на тема Акне. През цялата седмица ще ви предлагаме допълнителна информация за начините за лечение, за правилната грижа за лицето, факторите, които го влошават и за прилагането на съвременните лазерни технологии при този проблем.

А в петък ще завършим кампанията ни в социалната мрежа с нещо ново и много интересно, което не е правено до момента в България – първият ни уебинар, иницииран от клиника. Нашите специалисти ще представят НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНА лекция на тема “Влияние на стила на живот върху акнето – хранене, козметика и хигиена“, а вие ще можете да задавате въпросите си и да получите моментален отговор от лекар.

Финалът на Седмицата на aкнето поставяме в събота /04.03.17г/ в клиника REVERSE.

Между 10 и 14 часа на място, в клиниката, нашите специалисти ще са на разположение за БЕЗПЛАТНИ прегледи на хора с акне. Всеки пациент ще получи подарък от La Roche Posay, а в края на деня ще обявим и трима, които ще спечелят подаръчен комплект за грижа за кожата с едни от най-добрите продукти на пазара.
Час за безплатен преглед може да запишете на телефона на клиниката – 02/465 19 30.
05.03.2017г., неделя, е ден за резултати – какво постигнахме с кампанията и на колко души успяхме да помогнем.
Включете се в кампанията ни, нека заедно се погрижим за здравата и красива кожа без акне!

 

Клиника REVERSE SOFIA:

Адрес: София, Никола Мирчев 33, до Руското посолство

Телефон: 02/465 19 30

www,reversesofia.com

FB: Reverse Sofia

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *