Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

УРОГУТ / UROGUTT

Съдържа екстракт от плодовете на палма сабал, екстракт от корени на коприва, желатин полисукцинат, глицерол, твърда мазнина, колоидален силикон диоксид, хидрогенирано соево масло, оцветители

Предназначение

урогутУРОГУТ е ефективно натурално средство срещу хиперплазия на простатата. Чрез този продукт на растителна основа се въздейства положително при смущения в уринирането. Активните съставки усилват отделянето на урина и неутрализират неприятните симптоми, свързани с хиперплазията.

Същевременно е необходимо да се знае, че УРОГУТ не лекува самата хиперплазия, а само въздейства върху симптоматиката. Това означава, че е необходим и прием на други лекарствени продукти, както и периодични изследвания и контрол върху състоянието на пациента.

Екстрактът от палма сабал има диуретично действие. Освен това той е антисептик и поддържа ендокринния баланс.

Копривеният коренов екстракт  повишава нивото на свободния тестостерон в организма, оптимизира либидото и подкрепя здравето на простатата.

Как се приема

Приемът на УРОГУТ може да бъде част от комплексна терапия при смущения в резултат на доброкачествено разрастване на простатната жлеза. Дневната доза се определя индивидуално от лекуващия; ако това не стане – приемът по стандарт е два пъти дневно по една капсула. Капсулите се поглъщат цели, с достатъчно вода, сутрин и вечер. Продуктът може да се приема неограничено време.

Ако пропуснете обичайния прием, не компенсирайте следващия път с двойна доза. Продуктът се приема добре и при неволно предозиране не се очакват тежки странични ефекти. Все пак ако пациентът почувства необичайни симптоми, трябва да се направи консултация с лекар.

Възможни странични ефекти

УРОГУТ рядко дава странични ефекти със сериозни последици; единствено по-често срещани са стомашно-чревните смущения. При възможни реакции на свръхчувствителност към някоя от съставките приемът следва да се спре.

Кога НЕ БИВА да се употребява

Продуктът няма специално препоръчан режим на ограничения. Прилага се само при мъже.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма обявени лекарствени взаимодействия, които усилват или отслабват полезния си ефект при паралелен прием с УРОГУТ.

_________

Усреднена цена в аптеките – 33 лв за опаковка от 33 капсули

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *