Възпаление на черния дроб

Смесват се и се разбъркват внимателно 100 грама стръкове от розмарин, по 50 грама стръкове от камшиче и стръкове от змийско мляко. В 600 грама кипяща шипкова вода се слагат 2 супени лъжици от билковата смес. Ври 3 минути , кисне 1 час и отварата се прецежда. Приема се 6 пъти дневно 20 минути преди и 1 час след хранене. Лечението продължава 2-3 месеца.

Смесват се и се разбъркват внимателно по 50 грама корени от жълта тинтява, корени от глухарче и листа от мента. В 600 грама кипяща шипкова вода(в която са киснали 1 нощ шипки) се слагат 2 супени лъжици от дрогата. Ври 5 минути на тих огън, кисне 1 час и отварата се прецежда. Приема се 6 пъти дневно по 100 грама 20 минути и преди и 1 час след хранене. Лечението продължава 3 месеца.

Смесват се и се разбъркват добре по 30 грама цвят от жълт смил, стръкове от жълт кантарион, по 50 грама корени от синя жлъчка, стръкове от камшик и 40 грама стръкове от пчелник. 2 супени лъжици от сместа се заливат с 500 грама студена вода. Вари се 15 минути на тих огън. След изстиване отварата се прецежда. Пие се по една винена чаша 4 пъти дневно преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *