ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Народната медицина в помощ при рак на стомаха

При лечение на рак на стомаха се препоръчва пресен морковен сок. Много е важно да изключите напълно всякакъв вид захар, целулоза и брашно. Пийте от този сок по 1 -2 пъти на ден в продълже­ние на няколко месеца. А един час преди закуска можете да приемате смес от 100 мл топло мляко и 50 мл морковен сок. Курсът на лечение е месец и поло­ви на-два.

Натрошете 100 г орехови ядки и ги сложете в чаша мляко, като поставите сместа на котлона да заври. След това добавете една чаена лъжичка мед и при­емайте по една трета чаша 3 пъти на ден 30 минути преди ядене,

Полезно е всекидневно да изяждате по 8 г прополис на гладен стомах. Предъвквайте го дълго, така има по-голям ефект.

Смесете една супена лъжица бял равнец и 3 супени лъжици пелин. Залейте една супена лъжица от сместа с чаша гореща вода и оставете за 20 минути, след което прецедете. Приема се по една супена лъжица 20 минути преди ядене.

Смесете по 2 супени лъжици пелин, бял равнец и корени от глухарче. За­лейте една супена лъжица от сместа с чаша гореща вода и оставете да прес­тои 20 минути, след което прецедете. Приема се по една супена лъжица 20 минути преди ядене.

Смесете по 2 супени лъжици съцветия от невен, корени от репей, корени от аир и балкански чай. Една супена лъ­жица от сместа се залива с една чаша гореща вода и се държи 30 минути на водна баня. След това престоява и се приема по половин чаша 3 пъти на ден 30 минути преди ядене.

Материалът е от в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *