Дайте сила на имунната система с помощта на този продукт: уникална рецепта от младостта на нашите предци

Това е рецепта, в която на пръв поглед няма нищо странно. Да, изисква се малко повече време, за да се направи, но пък резултата си заслужава

рецепта
Обновете здравето с помощта на този продукт: уникална рецепта от младостта на нашите предц

Рецепта с кълнове – едва ли е нещо ново за повечето любители на здравето от природата.

Ползите от покълналите семена и зърна знаят почти всички хора, които водят здравословен начин на живот. Много от тях са вече проверени и са доказали своите лечебни свойства. Например, дори и само ден да карате на покълнали семена и вода, ще увеличите силата на вашето здраве, ще добиете тонус и ще подобрите работата на имунната система. И това съвсем не е шега. Покълналите семена са източник на незаменими минерали и витамини, които няма откъде другаде да се набавят.

И ако за покълнали семена от леща, жито или люцерна са чували повечето от вас, малко са онези, които са наясно с благоприятните ефекти на покълналите орехи

Какви са ползите за здравето от консумацията на покълнали орехи? В рамките на 14 дни вашият енергиен потенциал ще се увеличи многократно. С помощта на рецептата по-долу, можете да изчистите организма от токсини, да забавите процеса на стареене. Тази рецепта е силно препоръчителна за възстановяване на имунната и нервната система. Покълнали орехи трябва да се консумират задължително от хора, които са преживели инсулт или инфаркт. Покълналите орехови ядки са препоръчителни и за възстановяване след тежки операции, при хора, които са боледували от пневмония или ангина. Консумирайте покълнали орехи, ако има случаи на сърдечни заболявания в семейството ви. И това е само малка част от предимствата, които ще чувствате след редовна употреба на покълнали орехи.

Как да си направите покълнали орехи?

ПОДГОТОВКА

Вземете 1 кг сурови орехи, поставете ги в буркан и ги залейте със студена вода. Водата трябва да покрива орехите. Сложете на перваза на прозореца в продължение на 14 дни. Не забравяйте да сменяте водата през ден. Рабърквайте внимателно ядките сутрин и вечер. След две седмици, те ще бъдат готови за използване. Дръжте ги в хладилника в същата вода, в която са покълнали.

За да се постигне терапевтичен ефект е достатъчно да използвате до три покълнали ядки два-три пъти на ден. взимат се на гладно.

Покълналите орехи са полезни за почти всички, независимо от възрастта. Внимателно трябва да се използват само от хора, които имат проблеми с панкреаса.

Източник: econet.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *