ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

НЕО ВИСТА / NEO VISTA

Съдържа лутеин, астаксантин, боровинка, селен, цинк, витамин С

Предназначение

НЕО ВИСТА е възможност за поддържане на зрението при интензивни натоварвания и възрастови промени. Приемът на продукта съдейства за острота на зрението, подобрено нощно виждане и по-бързо възстановяване след умора поради продължителна работа с натоварване на зрителния апарат (работа с компютър). Продуктът е от типа на хранителните добавки; добър за профилактика, както и за комплексна терапия при вякои болестни симптоми.

Как се приема

НЕО ВИСТА се взема веднъж на ден – една таблетка, без връзка с храненията. Продуктът може да се приема продължително време. Не се препоръчва превишаване на дозата.

Астаксантинът като съставка на продукта действа като могъщ антиоксидант. Счита се, че силата му е над 40 пъти по-голяма от тази на витамин Е. По-ефективен е и от бета-каротина. Благодарение на компонента астаксантин НЕО ВИСТА защитава зрителния апарат от вредните слънчеви лъчения и предпазва от умора, дискомфорт и усещането за щипане при продължителна работа пред компютърен екран.

Всеизвестно е значението на боровинката за поддържането на добро зрение. Боровинката съдържа антоцианини, които имат положителна роля за поддържане на капилярите и укрепване на тяхната устойчивост. Компонентите подпомагат и по-бързото приспособяване на зрителния апарат към промяната при преминаване от светлина към тъмнина. Този плод е често коментиран като компонент от анти-ейдж терапии, тъй като забавя процесите на клетъчно стареене. Общото му въздействие в тази посока се отразява и на зрението.

Лутеинът е следващата съставка на продукта НЕО ВИСТА с предпазни функции. Това е органичен пигмент, който филтрира синята светлина и ограничава риска от увреждания под въздействието на светлината. С приема на коментирания продукт се подобрява остротата на зрението.

Следващата съставка с антиоксидантен ефект е селенът; действието му допълва това на боровинковия екстракт и лутеина, предпазвайки зрението от свободните радикали. Продуктът съдържа и цинк, който има значение за точното дешифриране на възприетата чрез зрението информация.

Още едно допълнение към защитните функции на продукта осигурява добавеният витамин С. Чрез него се подкрепя имунната система и се подобрява кондицията на кръвоносните съдове, включително малките съдове в зрителния апарат.

Възможни нежелани ефекти

Няма информация за странични ефекти, които влошават зрението на потребителя.

Кога НЕ БИВА да се употребява

Този продукт е тип хранителна добавка, която подобрява зрението при определени условия. Не е лекарство с универсален ефект, затова не бива да се очаква излекуване при сериозен проблем с очите. Нормално е при такива обстоятелства да се направи консултация с офталмолог и да се изпълняват препоръките на специалист. Продуктът НЕО ВИСТА по принцип може да се приема от всички пациентски групи, като срокът на прием се определя от лекар.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за лекарствени взаимодействия на НЕО ВИСТА, които вредят на пациентското здраве.

_______

Усреднена цена в аптеките – 34 лв за опаковка от 60 таблетки

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *