ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Чаят на Даян Санфилипо топи мазнините с удивителна бързина!

Сега е моментът да опитате тази топла и много ефективна напитка, която топи мазнините по един уникален и изненадващо вкусен начин

мазнините

Мазнините не винаги са видими. Често се случва кантарът да показва едно, а сантиметърът – съвсем друго. И тъй като наближават празници решихме да ви представим рецептата на Даян Санфилипо.

Даян Санфилипо е собственик и основател на Balanced Bites. Тя е сертифициран консултант по хранене и автор на бестселъри, според New York Times. Нейни са книгите Practical Paleo и The 21-Day Sugar Detox.

Даян Санфилипо

Преди, по време и след празниците Даян Санфилипо препоръчва да използвате този чай, за да се справите не само с мазнините, които се натрупват. Благодарение на напитката вие ще имате много по-сияен вид и ще подобрите храносмилането си.

В преследване на хармонията много от хората, които имат излишни килограми са склонни да опитат какво ли не, само и само да се отърват от мазнините. Не е необходимо да се стига до крайности. Заложете на професионализма и се доверете на опита. Последните изследвания са потвърдили факта, че най-добрия начин да се отървете от излишните килограми са подправките.

Като привърженик на палео диетата Даян Санфилипо също поддържа тази теза.

В източната медицина от векове се използва подправката кимион. Често тази подправка се добавя към месото, за да му придаде по-изтънчен вкус. По външен вид кимионаа е много подобен на копъра, но като вкус нямат нищо общо.

Кимионът има много полезни функции. Той оказва благоприятен ефект върху храносмилането, нормализира количеството на жлъчния поток, намалява холестерола и ускорява обмяната на веществата. Благодарение на всички тези ползи подправката кимион ефективно насърчава отслабването.

Как да стопим мазнините у дома? Рецептата на Даян Санфилипо

Необходими продукти:

500 мл. вряща вода
2-3 чаени лъжички кимион /любителите на по-пикантния вкус смело могат да сложат 3 лъжички/
2 чаени лъжички качествен зелен чай
лайм или лимон за вкус

Как се прави?

1. Изсипете сместа от кимиона и зеления чай във врящата вода, която току що сте свалили от огъня. Оставете да се влеят съставките в продължение на 5 минути.

2. Прецедете и изсипете чая в термос. Употребявайте от това питие 100 грама преди всяко ядене. В случая трябва да предвидите 5 хранения до 19 часа.

Пийте този чай не по-малко от два месеца. След всичките тези 60 дни ще се насладите на ефект, който ще ви изненада, и то положително. от мазнините няма да има и следа, а храносмилателната ви система, черния дроб и жлъчката ще работят още по-добре.

Източник: www.balancedbites.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *