ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ИБЕРОГАСТ перорални капки / IBEROGAST oral drops

Съдържа пречистени екстракти от корен пищялка, сладък корен, цвят от лайка, стръкове от иберис горчив и змийско мляко, плодове ким и бял трън, лист маточина и лютива мента, алкохол

Предназначение

iberogastПероралните капки ИБЕРОГАСТ са продукт на растителна основа за лечение на болести на стомашно-чревния тракт. Препоръчват се при здравословни проблеми като синдром на раздразненото дебело черво, нервен стомах, спазми на стомаха и червата, възпаление на стомашната лигавица. Прилагат се самостоятелно или като част от комплексна терапия. Билковите екстракти, които съставляват композицията на капките, имат доказан антисептичен и противовъзпалителен ефект.

Как се приема

ИБЕРОГАСТ се купува свободно в аптечната мрежа, но консултацията с гастроентеролог преди прием е разумно решение. Капките се приемат с малко вода по време на хранене или малко преди това; дозите са съобразени с възрастта на потребителя както следва: деца над 12 години и възрастни – три пъти дневно по 20 капки; деца на възраст 6-12 години, три пъти дневно по 15 капки; деца на възраст 3-6 години – три пъти по 10 капки.

Препоръчаните дози следва да се спазват, въпреки липсата на официални данни за негативни ефекти при предозиране. Не приемайте компенсаторно двойна доза капки, ако случайно сте пропуснали предишен прием! Продуктът може да се приема продължително време, ако лекуващият препоръча това.

Възможни нежелани ефекти

В много редки случаи е възможно да се получат реакции на свръхчувствителност от рода на обриви, зачервяване и сърбеж, дихателни смущения. Ако се проявят тези или други симптоми, спрете приема на капките и направете консултация с лекуващия.

Кога НЕ ТРЯБВА да се употребява

ИБЕРОГАСТ е противопоказан при алергични реакции към някой от компонентите.

Не се използва за деца под тригодишна възраст.

Бременни и кърмачки могат да приемат капките ИБЕРОГАСТ, но само след консултация с лекар.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за лекарствени взаимодействия на ИБЕРОГАСТ с вредни за здравето на потребителя последици.

__

Усреднена цена в аптеките – 10 лв за опаковка от 20 мл

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *