Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Д-р Давидов: Не подценявайте преждевременната еякулация

Преждевременна  еякулация – същност и причини за появата. Фактори, които влияят – психологически и анатомични. Рискови групи пациенти. Еректилна дисфункция. Консултации с уролог и със сексолог. Методи за лечение на  преждевременната еякулация. Употреба на помощни средства за удължаване на преждевременната еякулация.

В поредицата „Духът на здравето“ д-р Щонова покани д-р Калоян Давидов – уролог, за да коментират проблемите с мъжкото здраве. Наред с добре познатите проблеми – камъни в бъбреците, увеличена простата, рак на простата, друг сериозен проблем е преждевременната еякулация. Това не е проблем, а е сериозно заболяване, смята д-р Давидов.

преждевременната яекулация
Д-р Давидов съветва да не подценявате преждевременната еякулация

Младите мъже страдат най-често от преждевременна еякулация. Проблемът е емоционален и психологически, отколкото физиологичен, но ако не се вземат мерки, в един момент се превръща в заболяване и в  еректилна дисфункция. Преждевременната еякулация е тази, която се проявява изключително бързо, дори неконтролируемо. Еякулацията настъпва много по-рано от желания момент. До преждевременна еякулация може да се стигне още, докато партньорите са в началото на любовните ласки или може да се случи в началото на половия акт.

Преждевременната еякулация не позволява партньорката да бъде задоволена, а това на свой ред причинява стрес на партньора. За мъжете доброто представяне в леглото е въпрос на мъжко достойнство. Д-р Щонова цитира Толстой, според който за един истински мъж смъртта не е страшна, страшно е, ако се изложи в леглото.

Към психологическите фактори се отнасят стрес, преумора – физическа или умствена, преживени емоционални травми, разочарования от предишни връзки, наличие на комплекси. Към анатомичните фактори спадат заболявания на простатата, включително и възпаления, проблеми с гръбначния стълб, слаба мускулатура.

Когато един мъж забележи, че има преждевременна еякулация, най-добре е да потърси консултации с уролог или със сексолог. Ако се окаже, че има физиологичен проблем, урологът ще назначи адекватно лечение. Ако се окаже обратното –  че е емоционален проблем или е вследствие на стрес, сексологът ще помогне или ще препоръча психолог. Породените от някаква емоционална травма, свързана със сексуалността или с физика, психологът може да ги открие и да помогне на пациента да се освободи от тях завинаги.

В последно време се използват различни спрейове и тинктури, които не позволяват да се стигне до преждевременна еякулация, като има и хомеопатични препарати. Спортът също е важен, но ако искате да се избавите от този проблем, трябва да откриете причината за него.

Ще ви бъде полезно да чуете лично обясненията на д-р Давидов по Би Ти Ви    ТУК >>>. 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *