ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

КОКУЛИН / COCCULINE

Съдържа хомеопатичните съставки Cocculus indicus, Nux vomica, Tabacum, Petroleum, както и помощните компоненти захароза, лактоза и магнезиев стеарат

Предназначение

cocКОКУЛИН е хомеопатично средство за предотвратяване на прилошаването при пътуване с различни видове транспорт: автомобил, самолет, при морска болест.

Как се приема

КОКУЛИН е продукт за перорален прием. Таблетките не се поглъщат, а се държат в устата до пълното им разтваряне. При малки деца се препоръчва таблетките да се стрият и разтворят в малко количество вода.

Дозирането е еднакво за деца и за възрастни. Като превантивна мярка срещу гадене и повръщане КОКУЛИН се взема в деня преди пътуването – три пъти по две таблетки. Същата схема се изпълнява и в деня на самото пътуване.

При настъпило състояние с повръщане могат да се приемат по две таблетки на всеки час, до овладяване на симптоматиката.

Ако е пропуснат пореден планов прием, най-често се изчаква следващ; не бива да се взема двойна доза като компенсация на пропуснатото.

При неволно предозиране и проява на необичайни симптоми е необходимо да се консултирате с медицинско лице.

Възможни нежелани ефекти

Хомеопатичните продукти рядко дават странични ефекти, но все пак ако приемът на КОКУЛИН е свързан с необичайни усещания, трябва да се направи неотложна консултация със специалист. С най-голяма вероятност е терапията да причини прояви на свръхчувствителност.

Кога НЕ БИВА да се употребява

КОКУЛИН не бива да се приема при алергия към някой от компонентите на продукта.

Продуктът съдържа лактоза, поради което не се препоръчва в случаи на лактазна недостатъчност, вродена галактоземия и глюкозен/галактозен синдром на малабсорбция.

Заради включената в композицията захароза КОКУЛИН е противопоказан при редките метаболитни болести глюкозен/галактозен синдром на малабсорбция, захаразно-изомалтазен дефицит и непоносимост към фруктоза.

При бременност и кърмене приемът на този продукт трябва да бъде консултиран с лекар.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма данни за лекарствени взаимодействия на КОКУЛИН, които причиняват негативни въздействия. Въпреки това преди прием е необходима консултация за възможното съвместяване с други медикаменти.

Усреднена цена в аптеките – 6 лв за опаковка от 30 таблетки

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *