Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Алое се използва и против туберкулоза

Хлебис алое колкото орех се замесва с малко ръжево брашно и вода и се оставя да втаса. Добавят се мед и нишадър и сеправят малки питки. Сутрин и вечер се поставят на гърдите и гърба и се овалват в кръг. Всички мръсотии, гной и вода се изсмукват. Тази процедура се прави 6-7 пъти на ден.

Смесват се по 100 грама липов мед, свинска мас, краве масло, 150 грама сок от алое и 50 грама какао. В емайлиран съд се разтопяват маслото и медът, без да завират и се добавят останалите съставки. Съхранява се в стъклен буркан в хладилника. Пие се по 1 супена лъжица разтворена в чаша горещо мляко сутрин и вечер продължително време. Прилага се туберкулоза на белите дробове.

Смесват се 25 грама нарязана агримония и 15 грама гръцка коприва. Сместа се кипва в 1 литър вода и запарката се оставя да кисне 3 часа. Пие се по половин чаена чаша 5-6 пъти на ден. Ефектът се получава след две седмици.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *