Начало / Здравето от А до Я / Бели дробове и дихателна система / Детето ми кашляше цяла нощ! Тази народна рецепта му помогна!


Детето ми кашляше цяла нощ! Тази народна рецепта му помогна!

„Детето ми кашляше цяла нощ. Но благодарение на една народна рецепта той се излекува“, споделя по форумите майка.

През този сезон малките деца лесно се разболяват и много често кашлят. Всъщност кашлицата е добър знак – това означава, че тялото работи усилено срещу „нападателите“. Чрез нея от дихателната система се премахва слузта и всякакви други отпадъци.

кашляше

Детето ми кашляше, но оздравя

Въпросната майка споделя полезната рецепта с другите, за което сме й благодарни.

„Единственото нещо, което трябва да направите, е в малка купичка да разбъркате малко пчелен мед и брашно. Добавете и малко олио или друго растително масло.

Поставете получената смес върху салфетка или кухненска хартия и увийте в тензух. Поставете получения лек върху цетъра на гръдния кош, след което го закрепете с подходяща лепенка“.

Майката уточнява още, че това се прави няколко часа преди детето да си легне. Когато стане време за сън, домашният лек се маха.

С този метод бързо ще получите облекчение. Бабината рецепта доказано действа при кашлица.

“Разбрах за тази рецепта от една баба и честно да ви кажа, не бях много сигурна дали ще помогне. Но в случая реших да пробвам и не сбърках. Детето ми вече се чувства по-добре, а за мен това е най-важното. Безспорно тази рецепта е една от най-полезните за есенно-зимния сезон”, казва още тя.

Оценете статията
Оценка от гласували

Внимание! Материалите в Лекува.нет може да се използват само с публикуване на активен линк към оригиналния текст!

Един коментар

  1. Ко? Не!

Отговори

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *

*

Избрано за теб