Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Доц. Папазова разкрива 6 от най-често срещаните заболявания, вследствие дефицит на витамин В12

Витамин В12 – същност и необходимост за организма. Дефицитът на витамин В12 довежда до появата на множество тежки заболявания. Опитът на водещи американски специалисти. Най-модерни начини за набавяне на витамин В12 в световен план – подкожни инжекции, под формата на капки за нос.

Доц. Мария Папазова от години развива активна дейност за популяризиране на полезните за здравето практики на наши и световни медици, както и необходимостта да се лекуваме с природни средства. Наскоро на пазара излиза един голям том с медицинска литература от водещи американски специалисти, които изтъкват ползите от витамин В12.

витамин В12
Доц. Папазова поставя въпроса за нуждата от витамин В12

Книгата е преведена и на български език. Нейното заглавие е „А дали не е В12?“ с автори д-р Джефри Стюарт и Сали Пачолок.   За момента това е най-изчерпателната литература, свързана с витамин В 12 и последните новости от света на медицината. В книгата са посочени и всички негативни аспекти, свързани с неговия дефицит.

Д-р Папазова препоръчва горещо тази книга на всеки българин. Оказва се, че дефицитът на жизненоважния витамин В 12 прочита безсимптомно. Дълги години лекарите не са били наясно колко е важен и  са поставяли редица погрешни диагнози на своите пациенти. Всеки българин може да е бил подведен по този нелеп начин поради слабото развитие на медицинската наука не само в България, но и в световен план.

Някои от най-често срещаните заболявания, вследствие дефицит на витамин В12 са:

витамин В12
Книгата за витамин В12 е най-мащабното научно изследване представено пред читателите до момента

1 – Невъзможност на жените да забременяват или да износят плода – правят спонтанни аборти.

2 – Импотентност при мъжете още в ранна възраст.

3 – Появата на диабет и диабетна невропатия.

4 – Наличие на чревни и тъканни паразити. Паразитите се хранят с човешките тъкани и с витамин В 12 като по този начин предизвикват дефицит в организма.

5 – Множествена склероза.

6 – Болест на Паркинсон и много други.

Според американските учени, приемът на витамин В12 не само ще възстанови неговия наличен дефицит, но ще помогне много от болестите да бъдат излекувани. В същото време не само у нас, но и в чужбина изследванията за дефицит на витамин В12 е огромен световен проблем.

Доц. Папазова дава следния полезен и практичен съвет. Ако страдате от някакво заболяване – от петна на кожата до хронична умора или нещо много по-сериозно, започнете да приемате витамин В12. Ако болестта се е появила вследствие на занижените му стойности, вие ще възстановите сами здравето си. Ако симптомите не отшумят, значи проблемът не е в дефицит на В12, но пък вие няма да навредите на своя организъм, подсилвайки го с този жизнено важен витамин.

витамин В12
Витамин В12 под формата на капки за нос се приема лесно и се усвоява максимално чрез лигавицата на носа

Ако приемате витамин В12 в по-големи дози от необходимите, организмът сам изхвърля излишното количество през урината. Витамин В12 е водно разтворим. Има мастно разтворими витамини като витамин А. За да го усвои организмът трябва да глътнете таблетката и да ядете някаква мазнина – зехтин, олио, краве масло (филийка намазана със зехтин или с масло например).

За да се усвои добре витамин В12 трябва червата да работят правилно. При нарушения в стомашно-чревния тракт, хората не са в състояние да го усвоят и така сами се довеждат до дефицит. Затова прием на витамин В12 през устата е най-лошият вариант за неговото набавяне.

1 – Инжекции – у нас се използват от години. В САЩ последните разработени инжекции се поставят подкожно и пациентите не изпитват  болка.

2 – Под формата на капки за нос – капките за нос съдържат висока концентрация на витамин В12. Той се усвоява чрез лигавицата на носа.  Метилкобаламин е основната съставка на тези капки. Има още витамин Е, тимол  и антиоксиданти. Приемът е изключително бърз и лесен. Не предизвиква болка или друг стрес у пациента. Капките са концентрирани и не трябва да се разреждат. В началото се приема по 1 капка дневно. Можете да редувате ноздрите. Това е изключително важно ако вашите стойности на витамин В12 са под 200. След прием в продължение на 1 или на 2 седмици, можете да слагате от тези капки през ден или само 2 пъти/седмично.

витамин б12
ВИТАМИН B12 – в помощ при дефицит на витамин В12, ТЕЛЕФОНИ ЗА ПОРЪЧКА: 0885 49 20 82, 0877 90 45 79

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Доц. Папазова разкрива 6 от най-често срещаните заболявания, вследствие дефицит на витамин В12

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *